Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kidobtam, de megbántam.
ha visszaakarod kapni, akkor itt az ideje a tükör elé állni, és elkezdeni gyakorolni a könyörgést..
ha visszafogad óriási szerencséd van..
és legközelebb légy férfi, állj oda elé és a szakítást egy megbeszéléssel kezd..
18/l
Nehogy könyörögj!
Azt érzed, hogy talán rosszul döntöttél. De gondold át hideg fejjel, hogy hogyan is döntöttél:
Nagyon helyesen a tettei alapján ítélted meg a lányt, és úgy döntöttél, hogy nem fér bele neked, ha nyíltan kacérkodik másokkal.
Most pedig hallomásból értesültél valamiről, ami miatt megváltoztatnád a megalapozott döntésed?
Vagy mégse megalapozott? Az sms küldés hirtelen haragból történtnek tűnik, miért nem inkább személyesen tetted? Ennyit szerintem bárki megérdemel, már csak a saját becsületed miatt is.
Szóval ha helyes döntés volt, akkor hagyd ennyiben.
Ha ő jönne, hogy béküljön, akkor talán tényleg szeretne veled lenni, akár vissza is fogadhatod, de ha megint úgy viselkedik, akkor dobhatod újra. Kell ez neked?
Szerintem most már hagyd. Leírtad, hogy úgy viselkedett, ami nálad már nem fért bele a kapcsolatba, úgyhogy sajnálatból ne fogadd vissza.
A másik: bármit is csinált a lány, akkor is vegytiszta gyávaság sms-ben szakítani, ezen nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!