Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapósabb csajok megbízhatatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapósabb csajok megbízhatatlanabbak, mint a kevésbé kapósak? Mennyivel?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:

7,13%-al.

Ez buta kérdés volt. :P

2009. febr. 8. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Tapasztalatokat várok.

Első válaszolónak...Az én mamám mindig azt mondja, hogy az a buta aki mondja xd

2009. febr. 8. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért kell megint általánosítani????
2009. febr. 8. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy akit te 10 perc alatt ledumálsz a lábáról 8feltételezem, hogy fiú vagy), azt ugyanúgy más is ágyba viszi. Aki viszont csak azzal fekszik le, akit szeret, az hűséges. Remélem nem értettem félre a kérdésedet.
2009. febr. 8. 20:43
 5/10 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak: Én nem általánosítok, csak kiváncsi vagyok. Ezért mondom, hogy tapasztalatokat várok és egyéni véleményeket stb.

3. válaszolónak: Lehet félreértetted a kérdést:D

Úgy értem, hogy vannak a kapós csajok, akik külsőleg és jellemükben is vonzóak. Így ők kapósak, vagyis sok férfi keresi a társaságukat.

2009. febr. 8. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ez nem ettől függ!

ismerek olyat aki nagyon szépmégsincs pasija mert nem kell neki pedig nagyon sokan nyomulnak rá!

van olyan akinek csak azértkell pasi mert milyen jó h van

és van akinekakkor kell csak pasi ha tudja h a sráctélegőt akarja.

ez nem külsőtől függ!!

mert azért mert vki vonza a pasikat nem biztos h olyan is a csaj. viszont van olyyan aki nem olyan szépmégis sorra csalja meg a pasijait.!

ez tuti h így van mert nagyon sok bnőm pasiügyét ismerem

Lány vok

tehát így nem csak a pasik szemszögét fogod ismerni

2009. febr. 8. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:

attól függ.

volt egy csajom, akit nyáron állandóan néztek a pasik aztán ő meg visszaszemezett nekik.

mikor rákérdeztem azt mondta, csak kiváncsi volt ki nézi +.

hát de előttem??!!

rászóltam és onnatól kezdve nem tette, még ha fütyültek neki, akkor sem.

de sokszor nagyon szar tud lenni, hogy együttvagytok, ő meg fürdik abban, hogy rengetegen nézik és játszik veled:S

2009. febr. 8. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Annak, hogy valakit szeretnek a pasik, semmi köze nincs ahhoz, hogy ő milyen beállítottságú. Ha a világ összes jó nője paradicsomlevest akarna etetni, akkor sem enném meg, mert nem szeretem...
2009. febr. 8. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

Fura a válaszolók...

Szerintem egyértelműen függ tőle, az általánosításról meg annyit h az nem szabályt jelent, hanem szignifikáns eredényt!

Tapasztalatom szerint vannak szexuálisan szabadabb csajok, akik mivel ilyen téren lazák, könnyebben csalnak meg stb.

2009. febr. 9. 16:48
 10/10 anonim válasza:
sztem nem megbízhatatlanabbak...mielőtt összejöttem a mostani barátommal rengeteget jártam bulizni és sok pasi próbálkozozz be és sztem ellen lehet állni (bár akk még nem is ismertem, de lehet érezni h nem ők azok akikkel együtt szeretnél lenni), 8 hónapja vagyunk együtt...azóta ha valaki be is próbálkozott simán lepattintottam és szinte sehova nem járok... nem kért rá h változzak meg én akartam mert nem tudnék tükörbe nézni hacsak egyszer is más pasival táncolnék..
2009. márc. 8. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!