Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet vagy kevesebbet költenél egy hónapban ha nem élnél párkapcsolatban? Kb mennyivel?
Főleg külön kasszán élő emberekhez szól a kérdés.
Nemet és kort is írjatok, kérlek!
Én többet..legalábbis gondolom, még nem számoltam utána, de nem is tervezem, jó így ahogy van. Azért többet, mert egymagamnak nem szerveznék programokat, így kevesebbet költenék.
N
én kevesebbet. Alapban a benzinpénz amivel kimegyek a páromhoz (6 km, oda vissza 12 heti többször) Viszek/veszek neki ezt azt. Ha elmegyünk valahova felesben fizetjük.
De megéri:)
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de egy sima vacsorarandi se nagyon áll meg 8000 alatt, ha isztok is valamit.
Amúgy egyedül kevesebbet költ az ember, hiszen kevesebb víz, villany fogy, kevesebb élelmiszert kell venni, nincsenek ajándékok, randik, kirándulások, közös programok stb. Ez mind olyankor az ember tárcájában marad.
De a kapcsolat ne anyagiakon alapuljon és múljon.
Konkrét összeget nem tudom mire szerettél volna kérni, de szerintem még a legkisebb összegből élők is jópárezer forintot megtakaríthatnak ha egyedül vannak. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy (jó esetben) az ember párja is dolgozik, tehát két kereset van, amiből könnyebb megélni és még futja is a fent említett dolgokra. Tehát ha így nézzük, akkor ha egyedül marad az ember, jóval kevesebb pénze lesz, hiszen egy teljes kereset esik ki a párjával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!