Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem jön be egy nőnek sem ha egy férfi szemüveges?
Figyelt kérdés
Van ez a duma a nőknél, tök helyes ha van valaki szemüveg, de ez mese, rizsa. A valóság nem ezt mutatja.2011. febr. 4. 15:58
11/18 anonim válasza:
Az eddigi legnagyobb szerelmem szemüveges volt!!!
12/18 Kriszti83 válasza:
Szerintem nem azon múlik, hogy viselsz-e szemüveget. De egy jól megválasztott kerettel finomíthatsz az arcod vonalán, talán helyesebb is lehetsz.
13/18 anonim válasza:
ez nem igaz, hogy egy nőnek sem jön be.. és ha valaki szemüveges akkor már nem fog senkinek sem tetszeni...ez nem így van
én nem teszek különbséget szemüveges és nem szemüveges férfi között, mert úgy sem az alapján fogom eldönteni, hogy bejön-e vagy sem
14/18 anonim válasza:
A szemüveg hangsúlyosabbá tesz az arcodat én 12 éve hordok szemüveget(sajnos),ha találsz olyan keretet ami az arcod szebb részeit kiemeli és a kissé előnytelenebbet háttérbe helyezi optikailag,akkor bomlanak érted a nők.De ha nincs önbizalmad ne várj sokat,az a fő szempont.
Jó keresgélést keretügyben.
18/L
15/18 anonim válasza:
Háát, én most épp egy szemüveges srácért vagyok oda, de le se szar. Miért nem kellenek a nők a szemüveges srácoknak? :D
16/18 anonim válasza:
szerintem szexi egy szemüveges srác:) és h miért?mert csak.nekem bejön:D olyan intellektuális :D
17/18 anonim válasza:
ez nem igaz! ha normális szemüvege van (nem ilyen vastagkeretes, vagy kerek) akkor nekem be tud jönni, persze nem ez a döntő, de emiatt nem hanyagolnék senkit!
18/L
18/18 anonim válasza:
Dehogynem jön be.Ha normális a szemüveg.Na meg az is fontos hogy ki van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!