Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak sötétbe szeretek a barátommal találkozni? Lent.

Figyelt kérdés
Az van,hogy sötétbe szeretek a barátommal találkozni,mert úgy könnyebben a szemébe tudok nézni meg romantikusabb meg minden.. ha világos van nehezebb a szemébe néznem és olyan kényelmetlen mikor néz úgy érzem mintha valami nem lenne jó ,valami lenne rajtam meg ilyesmik.. :S :/
2011. febr. 4. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bőrhibáid ide vagy oda, sötétben meghittebb is a hangulat mindentől függetlenül.
2011. febr. 4. 14:12
 12/19 A kérdező kommentje:
igen..de valaki tudna segíteni abban h mit tehetnék azellen h világosba nem szeretek találkozni?
2011. febr. 4. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Mit tehetnél? Nézd, valószínűleg Te nagyítod fel a problémáidat, szerintem a fiúd észresem veszi ezeket.:) Nyugtasson ez a gondolat, hogy vannak olyanok akik még rosszabb helyzetben vannak, akiknek több pattanás van a fejükön:/ Ez sokkal rosszabb.:/ Az a kettő-három meg nem a világvége, úgy is elmúlik. Ez a tinikor. Vállald büszkén.:)

És lehet, hogy nappal tényleg nem találkoztok túl sokat és ezért érzed magad kényelmetlenül vele ha nappal találkoztok. Egy idő után úgy is megfogod szokni. NE hagyd ,hogy ez a kis apró problémád még jobban meggátoljon téged akármiben. Ha meg csak 1-2 van korrektort tehetsz rá. Az halványítja. :)

2011. febr. 4. 14:14
 14/19 A kérdező kommentje:

igen,általában este szoktunk találkozni..

korrektort mindig teszek rá:)

2011. febr. 4. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is mindig sötétben szeretek találkozni fiúkkal. Mert akkor úgy nem látszik semmi se annyira mint világosban. Ha pedig kénytelen vagyok valakivel világosban találkozni rá se merek nézni. Egyszer egy fiú megkérdezte, hogy annyira csúnyának találom, hogy rá se nézek? Szar helyzet nem tudom mit lehetne tenni ez ellen.
2011. febr. 4. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű a dolog, egyszerűen szégyenlős fajta vagy, és a sötétség bizony csodákra képes az ilyeneknél, kül. meg én is ilyen vok, és direkt akkor ha valami csajjal kell taliznom, nem kell komoly legyen, elég ha csak egy ismerős, azt mindig jobb estefelé, mint fényes nappal, akkor többet merek dumálni is, stb...
2011. febr. 4. 17:51
 17/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 4. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 ötletem erre. Nem kell folyton sötétbe találkoznotok. Ugy is lehettek világosba együtt hogy bementek egy pláza félébe..megisztok vmit..és ott világos van de a fények mégse olyanok mint a természetes fény...mert bár az igaz hogy a természetes fényben látszik minden..de egy étteremben vagy mc donaldsban v egy épületben másabb lesz..utána megfogod szokni.. :)
2011. febr. 5. 12:21
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!