Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén összevesztünk és szakítottunk. Szeretném őt visszakapni mert hihetetlenül szeretem, csak erre sajnos most jöttem rá. Szte ez már kihűlt, már nem szerelmes. Vissza akarom szerezni őt, közel 2 évig voltunk együtt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 13:30
11/15 A kérdező kommentje:
Most már komolyabb az esetleges 3. gyanúja...tanácsokat please :(
2011. febr. 5. 10:01
12/15 anonim válasza:
Nem tudok továbbra sem mást mondani, beszélj vele! MOndd el neki, mire jöttél rá az elmúlt napokban, mi az, amit megbántál, rájöttél, hogy rosszul csináltad. MOndd neki, szereted, és szeretnéd visszakapni - 2 év azért nem semmi, nem múlik nyom nélkül, így reméljük,lesz hatása...
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ő nagyon határozottan lezárta ezt,teljesen elfordult tőlem,telót nem veszi fel,neten letiltott.Ő most sajnos a rosszra emlékszik h szenvedett a kapcoslat végén és sokat sírt.Én rájöttem már mindenre,többet ér minden bulinál és barátnál az,ha összebújva alszol el a szerelmeddel.Már megunta a "zaklatás" dolgokat ezért vok letiltva,most nem beszélünk így semmit,utoljára is az ment h nincs közöm már hozzá és ne is reménykedjek.Most csak várni tudok h hátha hiányozni fogok :(
2011. febr. 5. 16:34
14/15 anonim válasza:
Az, hogy legyél laza, az azért mindenképpen megfontolandó !!
15/15 anonim válasza:
Lazaság, lazaság, lazaság: vele vagy nélküle !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!