Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van párom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van párom, de megtetszett valaki. Teljesen bizonytalan vagyok!

Figyelt kérdés
Szóval,január 12-én volt másfél éve h a párommal együtt vagyunk!Eddig minden jól alakult de közben nekem megtetszett egy másik fiú az iskolából s úgy érzem ha próbálkoznék nála elég nagy eséllyel indulnék!De az az igazság h nem tudom h szeretem e a páromat!Mikor velem van tök jó minden de mikor nem akkor nem is hiányzik nem is gondolok rá olyan sokat mint az elején!!Szerintem ráuntam másfél év alatt nem volt olyan nap h nem találkoztunk volna mindig együtt vagyunk!A családom is befogadta teljesen úgy foglalkoznak vele szüleim is mint a saját gyerekükkel!(amúgy neki meghalt az édesanyja!!!)Félek hogyha szakítanák vele és utána esetleg megbánnám ő biztos nem jönne vissza hozzám!!Vagy mit tegyek SEGÍTSETEK!!!Őt felejtsem el vagy a másikat???
2009. febr. 8. 14:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez természetes?(Nem hiszem)
2009. febr. 8. 17:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg ne csak azt beszéld meg a pároddal, h unalmasnak tartod a kapcsolatotokat, hanem azt is, h van egy srác, aki fölkeltette az érdeklődésed. És tanácstalan vagy. Ha ő tenne vmit azért, h a kapcsolatotok jobb legyen, meg te is tennél érte,akkor hamar túllépnél a másik srácon. Sztem is jó megoldás lehet, ha ritkábban találkoztok. A kérdésben azt írod, h folyton együtt vagytok, de ugyanakkor azt is, h nem hiányzik, ha nincs veled. Mégis, mikor van ez az idő? Több ilyen időnek kéne lennie sztem. Nekem pl rettentően hiányzik a párom, és nagyjából 2 hetente tudunk találkozni...
2009. febr. 8. 18:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát mikor nem vagyunk együtt az az idő mikor én hamarabb hazaérek és ö csak később jön hozzám!!
2009. febr. 8. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok.

Akkor tényleg iktassatok be olyan napokat, mikor egyáltalán nem találkoztok!

2009. febr. 8. 19:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet!Rem minden jóra fordul!4
2009. febr. 8. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel még válasz !!

Sok éve (13)vagyok a párommal azóta már férjem is és van 1 gyermkünk.Imádjuk egymást!

Aszt hiszed más nem inog meg, vagy kelti fel érdeklődését más. Dehogynem. Elég egy számodra kedves munkatárs vagy akárki aki eleinte csak szimpi és később a sok kétértrelmű megjegyzések és kedves szavak amikor szar napod van máris ott vagy hogy lelkiismeret furdalásod van amiért sokat jut eszedbe.Tehát felkeltette az érdeklődésedet és a fantázid kezd játszani veled. Na ilyenkor kell tudni ésszel gondolkodni.Szerintem a párodnak ezt ne mond el , felesleges az ő idegeit is ezzel tépni. Gondold el min menne át mire eldöntöd mit akarsz.Ha szereted, mert ennek ellenére szeretheted és vele akarsz maradni, akkor ne mondj semmit neki és tudatosan kattanj le a fantáziád főhőséről.Majd elmúlik és nem ez lesz az utolsó az életedben. Ezek a dolgok azért vannak, mert sok év után pozití visszajelzést kapni egy idegentől, hát igen túl jó érzés.:))

2009. febr. 9. 06:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Elöszőr is köszönöm!Igen,édekelnek még a válaszok sőt nagyon is fontosak!Nagyon rosszul érzem magam..... napról-napra rosszabul!Egyre jobban bizonytalanabb vagyok nem tudom mit csináljak egyszerűen nem tudom a "másikat" elfelejteni!!!De a párommat sem akarom elvesziteni azért másfél évet nem fogok csak úgy eldobni!!De nem tudom mit csiáljak!Soha nem történt még velem ilyen!
2009. febr. 9. 07:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolo ha lehetne beszélhetnénk privibe!!Ha nem gond
2009. febr. 9. 07:52
 19/21 anonim ***** válasza:
igen, add meg ol keresselek
2009. febr. 13. 09:31
 20/21 anonim ***** válasza:
ja bocs hol keresselek.inkább mailba ha lehet.
2009. febr. 13. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!