Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van párom, de megtetszett valaki. Teljesen bizonytalan vagyok!
előző vagyok.
Akkor tényleg iktassatok be olyan napokat, mikor egyáltalán nem találkoztok!
Ha érdekel még válasz !!
Sok éve (13)vagyok a párommal azóta már férjem is és van 1 gyermkünk.Imádjuk egymást!
Aszt hiszed más nem inog meg, vagy kelti fel érdeklődését más. Dehogynem. Elég egy számodra kedves munkatárs vagy akárki aki eleinte csak szimpi és később a sok kétértrelmű megjegyzések és kedves szavak amikor szar napod van máris ott vagy hogy lelkiismeret furdalásod van amiért sokat jut eszedbe.Tehát felkeltette az érdeklődésedet és a fantázid kezd játszani veled. Na ilyenkor kell tudni ésszel gondolkodni.Szerintem a párodnak ezt ne mond el , felesleges az ő idegeit is ezzel tépni. Gondold el min menne át mire eldöntöd mit akarsz.Ha szereted, mert ennek ellenére szeretheted és vele akarsz maradni, akkor ne mondj semmit neki és tudatosan kattanj le a fantáziád főhőséről.Majd elmúlik és nem ez lesz az utolsó az életedben. Ezek a dolgok azért vannak, mert sok év után pozití visszajelzést kapni egy idegentől, hát igen túl jó érzés.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!