Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen esetben (többi lent)?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb haveromba. Elég kétértelmű dolgokat művelt, de 5 hónapi ismeretség után nem történt semmi komolyabb. Vártam, próbáltam kitalálni, hogy csak barátnak tart vagy többnek. De nem jutottam semmi konkrétra. Nem is kérdeztem rá. Úgy döntöttem, hogy véget vetek a hülyeségemnek. Szerintetek, hogy kéne ezen segítenem. Nem szeretnék muszáj kapcsolatot, mert nem szeretném azt hazudni egy embernek sem. Ötletek? Kérlek, csak normálisakat!!
2011. febr. 2. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Te akkor most lány vagy?? vagy fiú??!
2011. febr. 2. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
és még valami..hány évesek vagytok?
2011. febr. 2. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
lány vagyok. 16 éves.
2011. febr. 2. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor szerencséd van.

Viszont még így sem fogod tudni elkerülni a kínos beszélgetést mert ezt meg kéne beszélni viszont jó hír számodra hogy 80% esetben lány és fiú közötti barátságból könnyen kapcsolat lehet és hogyha valóban 2 értelnü dolgokat csinált akkor nagy eséllyel több szeretne lenni mint barát. Tehát szerintem ő azt hiszi hogy te őt csak egy barátnak tekinted ezért nem mer valami konkrétabb dolgot csinálni. Próbáld rávezetni hogy hogyan érzel iránta. (legegyszerűbb módja egy jó beszélgetés alkalmával)

2011. febr. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!