Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit lehet tenni?
Van egy lány, akivel élőben nagyon jól elbeszélgetünk, egy húron pendülünk...egy osztályba járunk, ezért nem sokat tudunk kettesben beszélgetni, mindig ott vannak a barátnők stb stb:S Msn en is sokat beszélünk, viszont sokszor van olyan, hogy ő scak annyit ír, hogy "ok" vagy "értem". Ez miért van? Hogy lehet ezt elkerülni? Nagyon kínos mikor így van. Arra még kicsit gyúrok, hogy majd elhívjam találkozni, előbb még egy kicsit közelebbs zeretnék hozzá kerülni. de milyen témákkal lehet msn en jobban belelendíteni a beszélgetésbe?
köszönöm előre is a normális válaszokat.
18/F
Az "ok" és az "értem" szimplán kifejezi azt, hogy nem nagyon tud hozzáfűzni semmit a mondókádhoz, de odaírja ezeket, hogy lásd, ő elolvasta.
Mivel nem ismerem a lányt, így nem is tudhatom, hogy miről lehetne vele beszélgetni. Talán olyan dolgokról, amikről élőben is szoktatok, nem?
(az erőltetett beszélgetés sose jó ám)
az ok és az értem jelentheti azt is, hogy unja a beszélgetést.
Egyébként ha megfogadsz egy tanácsot, vigyázz az osztályon belüli kapcsolattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!