Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kéne, h megtudjak mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne, h megtudjak mindent?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire tartozik ebbe a témakörbe a kérdésem, de olyan problémám van, hogy kb biztos vagyok abban, h a barátom megcsalt egy lánnyal, láttam egy beszélgetésüket is amiből az jött le, de barátom azt ki dumálta. és most szeretnék ráírni a lányra és megtudni, de hogyan írhatnék ilyennel kapcsolatosan rá a lányra h a büszkeségem ne sérüljön és elmondja nekem, h mi volt köztük??
2011. febr. 2. 17:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

sajnos már próbáltam megfenyegetni mindenféle, hogy mondja ez az igazságot, de nem sikerült. Mikor beléptem az msn-be, akkor épp számon kérte a csajt, h miért dobja ki...és mikor visszakérdeztem, h ez mégis mi volt, akkor azt mondta, h az egész azért volt, h engem megleckéztessen... nade elvileg észre se vette mikor beléptem...

Szeretem, és ezért nem tudok vele szakítani, de rengeteg minden ellene szól. Szeretnék már meggyőződni arról, hogy igen hihetek neki, vagy pedig kész bizonyítékot arról kapni, h hazudik. És akkor tudnám, h igen szakítanom kell vele bármennyire is szeretem.

2011. febr. 2. 18:19
 12/21 Norb66 ***** válasza:
Ne haragudj, de ennek már bőven elég kéne hogy legyen hogy szakíts vele. Nem könnyű tudom, mert szereted, de ha nem hallgatsz az eszedre még több fájdalmat fog csak okozni neked. Sajnálom.
2011. febr. 2. 18:22
 13/21 A kérdező kommentje:
hát igazad van, csak több mint 3éve együtt vagyunk, ő a lelki-társam, mindenem, és nagyon nem akarok szakítani, és amiket belém mesél sokszor el is hiszem. Pedig azt hiszem ebből látszik mennyire értelmetlen hülyeségeket próbál belém adagolni... Muszáj vele szakítanom, csak úgy érzem, h erre a "löketre" szükségem van, h végre elhatározzam, és felmutassam neki. Mert mikor szakítani akarok mindig elkezd zsarolni, h nagyon megfogom bánni, mert ezeket csak magamba mesélem, és ő nem csinál semmit, és hogy eldobom a kapcsolatunkat, meg a szerelmét...
2011. febr. 2. 18:27
 14/21 Norb66 ***** válasza:
A löketed legyen az, hogy találhatsz nála százezerszer jobbat. Vagy akár ugyanolyat vagy kicsit jobban könnyedén. Nem rá van szükséged valójában, hanem szeretetre/szerelemre, amit mástól is megkaphatsz, fele ennyi fájdalommal is (vagy fájdalom nélkül). Szakíts vele mindenképp, túl fogod élni az utána lévő időszakot, rosszabb lesz ha vele maradsz.
2011. febr. 2. 18:32
 15/21 A kérdező kommentje:
megvan oldva, felvettem a csajt, minden rendbe ment, nem sokára küldi a naplózottját a barátommal...elvileg nagyon durva, nagyon izgulok :( már most görcsöl a hasam :(
2011. febr. 2. 19:29
 16/21 Norb66 ***** válasza:
Naaa nyugi, lehet hogy csak nagyon perverz dolgokról beszéltek és alaptalan az egész. Nyugi.
2011. febr. 2. 19:30
 17/21 A kérdező kommentje:
de akkor az meg érzelmi megcsalás, és ha beszél róla akkor kitudja, h nem e teszi meg mással....
2011. febr. 2. 19:32
 18/21 Norb66 ***** válasza:
Igen, ebben igazad van, de nem lehet akkora paraszt. Lehet azért van mert veled nem tud ilyenekről és úgy beszélgetni mint vele, vagy csak azt hiszi, hogy nem tudsz.
2011. febr. 2. 19:33
 19/21 anonim ***** válasza:
ha kapsz választ h mikről beszéltek kérlek írd meg.
2011. febr. 2. 20:20
 20/21 A kérdező kommentje:
találkoztak, a barátomnál aludt a csaj, minden volt....és 2hónapos beszélgetés, végig se tudom olvasni... de a barátom már kitalálta a kamut.
2011. febr. 2. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!