Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom. Megbocsátott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom. Megbocsátottam neki. most mégis megint úgy érzem h valami nem stimmel?!

Figyelt kérdés

Na szóval bocsi ha hosszú lesz...

Kezdem az elején. Anno amikor megismerkedtünk neki volt bnője... megcsalta a csajt velem aztán 1 hónap múlva dobta miattam... ahhoz képest 1 év alatt sikerült párszor ugyanazzal a csajjal megcsalnia akit miattam dobott... megbocsájtottam neki... tudom hogy hülye vagyok (de nem ilyen válaszokat várnék).

Aztán szakítottunk mert 2009/2010es szilveszterkor ott volt a csajnál 2 hétre szilveszter után szakítottam vele sejtettem de nem mondta el.. végül rávettem magam h szakítok vele... azután 9 hónapig nem találkoztunk addig az exével (ugyanazzal a csajjal) élt... aztán most megint összejöttem vele mert hiányzott nagyon... most együtt élek vele... de valami nagyon nem stimmel megint de most tuti h nem ugyanaz a gádzsi... mert a másik csaj úgy megutálta... de én is.. most mégis vele vagyok és szeretem de nem tudom mit csináljak... ti megbocsátanátok egy ilyen embernek? nyugodtan szídjátok meg engem is... csak érdekelne hogy erre ki mit lépne... maradjak vele?

2011. febr. 2. 06:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az első nagyon jót írt. Ha már az elején úgy indult, hogy megcsalta a párját veled, már akkor láthattad volna a jövődet, hogy te is így jársz majd.

Azóta többször is megcsalt, mégis azt mondod szereted.

Szétmentetek, összejöttetek... stb. Tipikus se veled, se néküled.

Ha nyugalomra vágysz, egy dolgot tehetsz. Törődj bele, hogy attól, hogy elvileg veled van, mindig is lesznek más nők az életében. Erről soha nem foged tudni leszoktatni.

Azért nem mondom, hogy véglegesen szakíts vele, mert úgyis visszafogadod.

Ha viszont vele maradsz, arra számíts, hogy lesztek néhányan "sógornők", ez ellen nem tudsz mit csinálni. Ilyen fajta.

2011. febr. 2. 07:37
 12/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én elzavarnám a pi.csába.

2011. febr. 2. 07:39
 13/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Hát ha már nem vagytok tinik, akkor vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy lépsz valamit, és szenvedsz, kínlódsz majd, de szinte 100%, hogy ennél jobbat találsz majd.

De a helyedben én sem biztos, hogy ott tudnám hagyni, voltam már hasonló helyzetben, de minél többször megcsal, annál jobban kiábrándulsz belőle. Ha mindig felspannolod magad (elképzeled a másik lánnyal stb) igaz, h eleinte még rosszabb lesz, de tuti h pár hónapon belül nem hogy nem fogod szeretni, de meg is undorodsz tőle, és látni sem bírod már.

2011. febr. 2. 08:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Én tanusíthatom teljes mértékben az első válaszolót.

Én ugyanígy voltam, a volt páromnak volt bnője és megcsalta velem. Aztán rá egy évre én következtem, hogy megcsal.

Voltam én is ilyen helyzetben mint te, és nagyon ajánlom, hogy szakíts dobd ki a fenébe mert csak szenvedni fogsz. Én egy ilyen kapcsolatban 2 évig voltam, de már nem bírtam tovább.

És mostmár több mint egy éve van egy barátom akivel imádjuk egymást.

Lehet rossz érzés lesz de hidd el lelkileg megkönnyebbülsz ha szakítasz vele.

2011. febr. 2. 08:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat már a kezdetektől halálra van ítélve. Minél hamarabb lépsz ki belőle, annál könnyebb lesz elfelejteni. Tedd meg, mielőtt még besikerül 1 baba, vagy ilyesmi.
2011. febr. 2. 09:52
 16/24 anonim ***** válasza:

Nézd, azt jó egy kapcsolatban előre leszögezni hogy meddig mehettek el...Nálatok ahogy olvasom volt már minden,sajnos!Egy normális kapcsolatnak nem igy kellene működnie!

Szereted, erről nem tehetsz, az érzéseit senki nem tudja irányitani!

Engem is csaltak meg és én is a páromat a kapcsolatunk elején, és bár azt mondtam soha nem bocsátanám meg-mégis megtettem.Azóta változtunk, megtanultunk toleránsak lenni, és 4 éve boldogan élünk együtt!

A lényeg,hogy az ember sok mindent meg tud bocsátani, és idővel a rossz emlékek is elhalványulnak, de ehhez az kell hogy mindketten akarjátok ezt a kapcsolatot-NE CSAK TE!

Ülj le vele ezt megbeszélni, tisztázzátok hogy szeretitek-e még egymást,nem egyoldalú-e a kapcsolat, vagy esetleg a részedről is már nemcsak ragaszkodás-e ez az egész cirkusz!

És ha igen, azt mondja szeret, vagy hogy fontos vagy neki és nem akar elvesziteni, akkor légy határozott nagyon és mondd meg neki hogy ezentúl nem tűrsz el több megcsalást és próbáljatok meg felnőttként viselkedni ebben a kapcsolatban!Éreztesd vele hogy igenis elveszithet ha nem lesz képes hűséges maradni hozzád!

De ha ezután se veszi ezt komolyan, akkor már nincs több értelme az egésznek, nem kell sirni, bánkódni, akkor majd határozottan lépj ki az életéből, úgy hogy ne érezze mennyit szenvedtél miatta!Kötöttetek egy egyességet, ő nem tartotta be-ennyi....De remélem minden jóra fordul, én mindig egy kis félős-jaj mi lesz ha elhagynak csajszi voltam-de rá kellett jönnöm hogy igenis erősnek kell lenni, és ki kell állni az igazunkért, nem ordibálva, nem durván, hanem határozottan!Nekem bevállt!

24L

2011. febr. 2. 09:54
 17/24 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok. tegnap megint lebukott a barátom, hogy más lány társaságát keresi. nálunk az a baj, hogy ha vannak kész bizonyítékaim a megcsalásra akkor is, úgy kimagyarázza, hogy még ő sértödik ha nem hiszem el. 3éve ilyen kapcsolatban vagyok, és még ezek után is szeretem, de én megfogadtam, hogy most azon leszek, hogy lebuktassam (beszélek az egyik csajjal akivel kavart) és onnantól kezdve nem hagyom, hogy kimagyarázza, mert szakítok vele, és többet hallani sem akarok róla. Neked azt ajánlom, hogy ne akard úgy élni az életed, hogy mikor ver át megint, szörnyű rettegésben élni, én is tudom. Próbálj meg túl lépni, még fiatal vagy, találhatsz mást.
2011. febr. 2. 12:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért kínlódsz vele, amikor nála már csak jobbat találhatsz???

Döntsd el, hogy szenvedsz mellette éveket, a saját önbizalmadat a földbe tiposva, mert ne már,hogy eltudod viselni, hogy mással fekszik össze..

Vagy szakítasz, és ha nagyon-nagyon a szerelem is max egy év alatt elfelejted...

2011. febr. 2. 13:30
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aki olyan helyzetben van mint én azzal együtt érzek... most is összevesztünk mert Ő állítja hogy nincs senki rajtam kívül de én már nem hiszem el... igazatok van találok mást de szerintem egy ideig nem kell senki...
2011. febr. 2. 18:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Te ebbe a bizonytalanságba bele fogsz őrülni, fel fog téged őrölni. Elhiszem, hogyha az ember szeret valakit, akkor sok dolgot elnéz és megbocsát a másiknak, de vannak határok... És te már régóta nem vagy ebben a kapcsolatban száz százalékosan...

Ami totál érthető is. Egyszer ha a bizalom megszakad, akkor már nehezen vagy sohasem hozható vissza, helyre...

Elég csak egy szó, hát még ha tettek is vannak.. Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból, ne alázd meg magad folyamatosan, úgy gondolom, hogy fogsz te majd kapni olyat, aki tisztek, szeret és becsül

és ha ez a férfi 30 évesen is ilyen, akkor sajnálom, de neked nem kell ezt tűrni, pláne hogy az agyalásban már nem is vagy önmagad. Hidd el, én tudom, mit jelent folyton egy rossz kapcsolaton agyalni, próbálni, tenni, harcolni azért, hogy jobb leygen, de egy idő után be kell látni, hogy csak egyedül maradtál és már te tartod össze csak ezt a kapcsolatot...

Mi a jobb? Szenvedni folyton, vagy pedig egy ideig szenvedni, de ezzel együtt megadni a lehetőséget egy jobb, szebb, és boldogabb életre egy másik ember oldalán? A válasz nem mindegy. A döntés pedig csak a tiéd...

2011. febr. 2. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!