Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes ha tartjuk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes ha tartjuk az exszel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy ötéves kapcsolatom,aminek több mint négy éve lett vége mert elmúlt részéről a tűz,már nem volt belém szerelmes.Nekem a mai napig nem változtak az érzéseim és habár van kapcsolatom mégis bármikor visszamennék hozzá.a szakításunk után összejött egy lánnyal de az pár hónapig tartott,tudta hogy nem szerette csak jó volt hogy volt valaki az ágyában.Most egy éve van egy másik kapcsija de szerintem enm szereti ezt se mert érdekkapcsolat,szintén jó felvágni vele meg a csaj pénzes ésez imponál neki.Amióta szakítottunk feszt sms.t küld (nőnap,szüli,névnap,kari)meg érdekli hogy mi van velem,most legutóbb megmondtam neki hoyg zavar hogy nekem is és neki is van kapcsolata nemhogy azzal foglalkozna meg mit érdekli mi van velem,amikor egyik napróla másikra kirakott az életéből bezzeg nem érdekelte...Mindenki tartja a kapcsolatot az exeivel -mert szerinte ez természetes?ülnek ekttesben otthon karácsonykor és velem sms-ezik?annyi a bibi hogy én nem bírom elviselni a tudatát hogy boldog mással én meg szenvedek,neki a jó nekem a rossz jutott.ő tudja hogy nekem rossz kapcsolatom van,szerintem ő se lehet valami boldog ha velem foglalkozik,szerintetek miért érdekli?szeret még?megkérdezni nem meerm mert megsértődik,meg nem akarom lejáratni megem,kinevetne ha nem mert szerinte naiv vagyok.Hogyan tudjam meg mit is érez valójában?Vagy felejtsem el mert szórakozik velem?De öt év után és amiután görényül viselkedett velemm miért lennék a játszótársa?És mi van ha tényleg szeret de nem meri megmondani és inkább éli ezt az életetés soha többé nem lehetünk az egymáséi?Mit tegyek?
2009. febr. 7. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Én tartom az exemmel a kapcsolatot, más városban lakunk emiatt nem tudunk találkozni, de msn-en mindig sokat beszélgetünk. A párom is tartja a kapcsolatot az exeivel, sőt van olyan exe, akivel egy suliba jár, igy mindennap találkoznak, közösen lógnak szünetekben stb... Én úgy gondolom attól, hogy szakitasz valakivel, mert már nem érzel vonzalmat iránta, még emberileg szeretheted őt, és közelithetsz felé barátként.
2009. febr. 7. 19:55
 2/7 A kérdező kommentje:
De mit beszélgessek vele?Milyen az új nővel az ágyban?
2009. febr. 7. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én azóta nem láttam az exemet, mióta szakítottunk, pedig ennek már jó pár hónapja, és itt lakik a szomszéd községben.
2009. febr. 7. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

szia

Férjemmel szörnyű volt a kapcsolatunk a vége felé már nem is beszélgettünk egymással mert úgy is veszekedéssel végződött volna viszont mióta nem vagyunk együtt azóta minden más nagyon jó barátok lettünk nagyon sokat beszélgetünk jövőhéten lesz a válásunk és mint 2 nagyon jó barát úgy fogunk megjelenni.Persze ő is talált magának valakit én is nagyon boldog vagyok a párommal akivel a kisbabánkat várjuk

2009. febr. 7. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem szeretem az ex-szel tartani a kapcsolatot. Bár van barátom, és Ő ismeri az előzőket, mivel a barátommal gyerekkorunk óta ismerjük egymást.Gyakran buliztunk együtt, míg nem jártunk és ugye oda vittük mindeketten az aktuális áldozatot :-D

Viszont engem zavarna, ha folyamatosan tartaná a kapcsolatot az ex-eivel.Hál' Istennek Ő ezt megérti, mivel az előttem lévővel szakításuk után egy évig még e-mail-eztek, telefonáltak, de amint a nő megtudta, hogy vagyok Neki, abbahagyta ezt. Habár neten (myvipen) folyton nézegeti a barátomat is és engem is. Kicsit zavaró, hogy tudom, hogy van egy ember, aki az én barátomról ábrándozik.Fura.

Szó ami szó, beszélgetés mindennek a kulcsa!

Kérdezd meg a pasit, hogy most mi van! Mert az nem jó, hogy már évek óta így élsz!

Nekem is volt hasonló kapcsolatom, szakítottunk, új barátnője lett, de hívogatott, járt hozzám. Amikor megunta a nőjét, engem hívott, hogy mennyire hiányzok és velem akar lenni. Kamu.

Ha tényleg, TÉNYLEG szeretne, lépne feléd konkrétan!

2009. febr. 8. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nem a kérdésedre lesz válasz, hanem érdeklődő információ kérés.

Ezt írtad: "én nem bírom elviselni a tudatát hogy boldog mással én meg szenvedek,neki a jó nekem a rossz jutott."

Tehát szenvedsz jelenleg, mert nem vagy boldog a mostani pároddal.

Szóval az érkelne, hogy miért vagy benne a jelenlegi kapcsolatodban, ha nem érzed jól magad benne?

Másszóval mi neked ebben a jó?

Keress olyat aki többet nyújt neked!

2009. márc. 5. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:
ELküldtem, ismét jelentkezett. Nem értem,esküszöm.
2009. jún. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!