Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék pasit szerezni de nem az internetről. Fiúk ti mit szerettek?
1.: imádom ha a csajom tud magyarul :D az sose árt nem úgy mint te tehát qrva gyorsan lapozz fel 1 helyes írási szótárt ty
2.: ne legyünk perverzek? mert te az 1. találkozáskor miket csinálsz 1 pasival h ne legyünk perverzek ? hmm natur francia 5 ezer ... XD bocs de hülye kérdésre hülye válasz
am meg pasit keresel: úgyse találsz előre szólok :D max olyat h meg húz aztán ki dob a rákba személyes tapasztalatom hogy ha nem keresek akkor potyognak az égből a jelöltek ha meg keresek akkor tiszta szahara
19F
1. nem tehetek róla h ilyen a gép h csak a szavak 1/4-ét veszi be. 2. köszi a válaszokat! 3. tudok magyarul vagy szted most épp szlovákul írok?! :?
pálinka XD
fizess neki 1 hónap eredeti world of warcraftot :D
izé ink 2 hónap :D nekem most pont jól jönne kevés a mani és választhatok bass gitár + erősítő vagy vmi ratyi erősítő bass gitár + feltöltő kártya :D kisegíthetsz :D
19F
Már nem azért,de én pl. nem találok csajt.Ti meg pasit!Mi van?? :O
Vagy nagyon rondák vagytok(bocs szóhasználatért),vagy egyszerűen rossz környezetben éltek.
mondjuk sokat segítene rajtam, ha élvezném, hogy valami discóban rázzam részegen, de sajnos/szerencsére nem így van. meg mivel elég sokat dolgozom, az időm is véges.
azért időnként eljárok bulizni, de inkább a barátaimmal töltöm az időt, és úgy nem nagyon ismerek meg új embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!