Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki nem tartja a kapcsolatot az exével? Mert itt sorra azt olvasom, hogy így haver úgy haver, puszipajtás.
Minden kapcsolatot megszakítottam az összessel.
23F
Hát nekem ez nagyon függ a kapcsolat jellegétől. Első párommal jelenleg is tartom a kapcsolatot, hisz 15 évesek voltunk, mikor jártunk, és nem is tartott sokáig...stb. Azóta sok× segített a kapcsolataimban, és én is neki. De pl 14 hónaposommal nem beszélek, és nem is szeretnék, mert még érzek iránta, és az ilyen helyzeteket szerintem jobb elkerülni.
Összefoglalva: ha az ember teljesen túllép a másikon, akkor mért ne tarthatnák a kapcsolatot, ha mindkét fél akarja? Nem kötelező, de nem értem miért olyan megbotránkoztató ez számodra. Főleg, ha évekkel korábbi tiniszerelmekről van szó, szerintem nem kell ecsetelnem azok komolyságát. Persze, az ilyesmi soha nem megy egyből. Akit említettem exemet kb 1 év után tudtam normálisan elviselni, mint havert. Egy másik exemmel 4 évig nem beszéltünk, míg egy véletlen folytán a közelébe nem költöztünk (tényleg véletlen volt, azt se tudtam konkrétan hol lakik). Akkor elkezdtünk néha dumálni a buszon újra, elmegyünk néha iszogatni, koncertekre. Pedig semmit nem akarunk a másiktól, és mindkettőnknek van párja.
Egyikkel se nagyon. Elég ritkán egy "hogy vagy?""köszi jól", és ezzel lezárul a beszélgetés. Részemről ennek jelentősége a nullával egyenlő.
Ez olyan, mint a "döglött a kutya, de azért tartsuk meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!