Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más egyetem. Más város? Meg fog csalni?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel már 1,5éve együtt vagyunk. ő a ZMNE-re vagy az RTF-re menne, de én nem tehetem meg anyagi okokból, h Pesten tanulhassak. félek, h vége lesz, és a sok izompacsirta közt talál nálam jobbat. én csak max a szomszéd város egyetemét tehetem meg anyagilag. de ő meg elmenne egy olyan egyetemre/fősulira, aminek 95% fiú:S
én naon szeretem, de nagyon aggódom, egy gyólyatábor, egy félresikerült buli és ott a baj. mit tegyek? szeretem, de nem akarom elveszíteni!!!
Ui: havonta csak 1-2szer taliznánk, mer csak akko jönne haza+ kötelező kolija mellett nem nagyon lenne rám ideje. :S
2009. febr. 7. 17:46
11/14 anonim válasza:
egyetertek az elottem szolokkal, kicsi az esely, VISZONT:
ha ezt tuleli a kapcsolatotok, akkor mindent!! sok sikert
12/14 anonim válasza:
Úristen azért nem kellene mindent ilyen csőlátásúan felfogni. Érdeke, az én tesóm 2 évet tanult más városba, mint a barátnője, a kapcsolat mégis "túlélte", 4. éve vannak együtt, úgyhogy csak akarni kell, ennyi.
13/14 anonim válasza:
nekem ugyanigy volt elmentem uj társaságba uj suli stb. pedig mi sosem veszekedtünk immádtuk egymást é félre mentem.. mostmár bánom, de szerencsére joban vagyunk igaz szét mentünk, de azóta van egy rendes párom meg neki is és sokat bezsélgetünk 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!