Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex úgy hogy megvan? Vélemény? Nem lesz töle bajom? 18L
Chupachups:
Mondjuk utolso nap elmegy, de Istenem...el sem tudom kepzelni milyen lehet mikor javaba folyik..
De nem is a latvany hanem a szag a legrosszabb szerintem..Fuj.:P
11:53
Ha büdös, menj el vele dokihoz...uramatyám.
büdös?
jah,hogy te aszerint a tévhit szerint élsz,hogy olyankor nem lehet fürdeni? hát az a te bajod,az enyém sose büdös...
sőt,vérben sem tocsog
Leírták már itt egyszer, hogy neked vesélyes, mert olyankor nyitva van a méhszájad, szóval megfertőződhetsz.
Ha vállalod a kockázatot csináld, ha nem akkor nem.
Hát én nem tenném..Olyankor kielégítem a barátomat másképp, de szeretkezni semmiképp nem szoktunk.
Egyszer megtörtént, hogy elfolytam. Már nem is volt nekem menzim szinte, hát együtt voltunk.. utána persze egy kis vér került a páromra.Ott ahogy én elszégyeltem magam, az hihetetlen...Alig tudtam hozzá szólni.Persze nyugtatott, hogy semmi nem történt, de nekem akkor aztán mondhatott bármit.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:24
Ott a pont.. egészségedre kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!