Mi bajom lehet? állandóan össze-vissza menstruálok. Sose pontos, pedig már majdnem 6 éve, hogy megvan.
Figyelt kérdés
az orvosom elküldött egy csomó vizsgálatra.
nálatok elő szokott fordulni ilyen? mitől lehet?:S
félek.
2011. márc. 27. 11:13
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.Nekem 3 éve van meg.Nekem valamikor 2 hónapig nincs meg, nekem is össze-vissza jön meg.Egyszer egy évig nem volt meg.Mivel a fogyókúrák kategóriába raktad a kérdést, gondolom fogyókúrázol.Tehát szerintem a fogyókúrázás miatt rendszertelen.Én is fogyókúrázok, és biztos vagyok benne, hogy az miatt van.
2/4 anonim válasza:
Nekem PCOS miatt van összevissza menzeszem. De számtalan oka lehet. Becsüld meg a dokid, hogy elküld egy csomó vizsgálatra, mert a legtöbb ilyenkor csak fogamzásgátlót ír, ami nem oldja meg, csak elfedi a problémát.
Milyen vizsgálatokra küldött?
3/4 anonim válasza:
Én lassan 9 éve,hogy menstruálok és nekem se volt soha rendszertelen,addig míg fogamzásgátlót nem kezdtem szedni..azóta minden rendben van :)
19/L
4/4 anonim válasza:
Utolsó: Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs is ciklusod. Most nm menstruálsz rendszeresen, csak a tabi csinál egy mesterséges ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!