Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így is kitartanál a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is kitartanál a párod mellett, ha?

Figyelt kérdés

tudod hogy a kapcsolat elején csak megakart "Húzni" párszor,és 4-5 hónaposan más csajnak irogat,h mi lenne ha összejönnének és ha a legjobb barátjának ír olyanokat h *****-t ugy megdugnám:D(term. másik csaj:))

nagyon szeretem.és félek h ő korántsem gondolt úgy a kapcsolatra,ahogy én:S

2011. jan. 31. 21:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy teljesen olyannak mutatta magát,amilyennek 1 srácot sem láttam.Csak álca volt az egész:(((
2011. jan. 31. 21:48
 12/20 anonim válasza:
Kizárt. Csak kihasznál téged, amíg nem talál jobbat. Ezt viszont csak akkor fogod megérteni, amikor már késő lesz.
2011. jan. 31. 21:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Azt mondta,hogy eddig őt használták ki a lányok.és nem hitte,hogy valaki így fogja szeretni mint én.

és azért akart csak ugy indítani,mert nem akart újra összetőrni.

2011. jan. 31. 21:51
 14/20 anonim válasza:
100%
Az mindegy, hogy mit mond. A tettek számítanak. Ezekből viszont egyértelműen látszik, hogy csak a testedet használja, akár egy papírzsepit, amibe az orrváladékát fújja ki és ha kap majd egy jobbat, akkor eldob és röhög tovább a barátaival, amiért hagytad magad kihasználni.
2011. jan. 31. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha valaki szeret, először nem cska meghúzni akar.

Nekem az első komoly barátom majdnem fél évig nem feküdt le vele, 5 évig voltunk együtt!

Más csajoknak írogat, mert semmibe néz! Ha számítanál valamit is neki nem alázna így meg, és csak te kellenél neki! És nem más szoknya után loholna.

Az meg hogy miket ír a haverjának egy tökéletes jellemrajz róla...

Nemcsak megdugná x, Y, z-t, de első adandó alkalommal meg is fogja!

Mire vársz még?????

Hogy majd megváltozik és csak te kellesz neki?

Ébredj fel és menekülj amíg lehet!

Én a helyedben jól lebuktatnám ( állevél, stb ), megszivatnám, legalább látnád milyen valójában, vagy csak egyszerűen egyik percről a másikra kidobnám!

NE pocsékold az időd egy ilyen önelégül majomra!!!!!

2011. jan. 31. 22:16
 16/20 A kérdező kommentje:
rendben..:(
2011. jan. 31. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2011. jan. 31. 23:02
 18/20 Moszuke ***** válasza:

te jó ég.. naiv vagy... nagyon-nagyon-nagyon

lépj le amíg tudsz. emelt fővel, kihúzott vállal.

2011. jan. 31. 23:02
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjuk már ezt a kihasznál szöveget. Mintha a szex valami egyirányú dolog lenne és csak a férfi élvezheti.
2011. febr. 1. 01:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért,de nem épp arról beszél szerencsétlen lány,hogy a srác mondta el,hogy ilyen volt,de mára már szereti?

Igen,ez egy gerinctelen ember,hiszen mindenki úgy kezdi a kapcsolatot,hogy halál szerelmes és már a házasságra gondol,természetesen...pfff...:s

Én sem vettem komolyan a pasimat az elején,ő sem engem,most meg gyerekünk lesz,úgy,hogy mindketten akarjuk,és mióta összejöttünk majd 5 év telt el..

Amúgy meg nem kellett volna elmondania,hogy így volt az elején,ugyanis te,kislány semmit nem vettél észre belőle a szavaid alapján..Lehet,én látom furcsán a dolgokat..

2011. febr. 1. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!