Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legszebb valentin napi ajándékotok amit a párotoktól kaptatok? Fiuk lanyok egyarant.23/l
nekem az volt a legnagyobb meglepetesem amikor a baratom elfelejtette hogy valentin nap van...:) en suttem neki sziv alaku tortat, sajat keszitmenyu udvozlokartyat:)
nemsokara a szuletesnapom is elfelejtette...(es mar 5dik eve voltam vele) s aztan a nevnapom mar nem kelett eszebe jusson:)) mert szkitottam vele! A mostani baratomnak meg nem tudom hogy eszebe fog e jutni, de en mar most megmondtam hogy a valentin napi ajandekom majusra csuszik:P szeretnem elvinni parizsba, ha egyaltalan megerdemli(habar nem ugy tunik)vagy en vagyok tul hul.ye, vagy egy ferfi sem erdemli meg hogy lealljak veluk!Javitsatok ki ha valamivel nem ertetek egyet:)
Nekem is egy vers volt a legszebb ajándék,amit a barátomtól valentin-napra kaptam. Nagyon meghatódtam tőle.
19/L
Semmi.
Azt se tudom mikor van valentin nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!