Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom magam emiatt, vagy nem kéne?
volt két éve egy srác aki nagyon tetszett nekem, mondhatni "szerelmes" voltam bele, viszont ő sosem tudta meg, mert akkor barátnője volt, én nem akartam kavarni. azzóta sok idő eltelt, én a barátommal vagyok másfél éve, nagyon szeretem, nem adnám semmiért...
Hétvégézni hivott egy közös barátunk, akinek a legjobb barátja az én régi "szerelmem"...Végül elmentünk, mert a párom nagyon szeretett volna menni. természetesen ott volt ez a "régi srác " és néha-néha átvillant az agyamon, hogy "mi lett volna ha", tiszta véletlenül is olyan helyzetekbe kerültem, hogy rá voltam utalva(egy csapatba kerültünk, egymás mellett ettünk, felsegitett mert elestem stb) s akkor előtőrt belőlem a kiváncsiság, vagy nem is tudom...Pedig a barátom a legdrágább kincsem és semmiért nem adnám a mosolyát, szeretetét, szerelmét. utálom, hogy egyáltalán eszembe jutott az a másik srác, pedig nem is jelent semmit nekem...igy utólag, hogy hazajöttünk pláne. De mégis haragszom magamra:( kellene?
Szerintem egyáltalán ne add magad emiatt!
Mivel a régi sráccal beteljesületlen maradt a szerelmed szerintem normális hogy kíváncsi vagy mi lett volna.
Ettől ne érezd magad rosszul, amíg csak a gondolatba foglalkoztál egyszer és a párod szereted.
Ne utáld magad :D
Nincs okod magad utálni!Mondhatom, hogy ez egy természetes dolog, az emberi agy így müködik!Hiába vagy a pároddal, szereted őt, de ha találkozol a régi "szerelmeddel" vele együtt jönnek az emlékek. Semmi gond nincs ezzel!
Nem, h nem kellene, hanem nem szabad haragudnod magadra!
Sok boldogságot:)
Szerintem semmiképp nem fog elkísérni egész életedben, és azzal sem értek egyet, hogy kösd a dolgot a párod orrára! Ne utáld magad!!! Más az, ha valami egyszer-kétszer megfordul a fejedben, illetve ha megszállottsággá válik és folyton ez foglalkoztat. Utóbbi lenne a probléma, ez nem az! Ne aggódj! :)
Ha újból előtörnek ezek az érzések, nézd a dolgokat gyakorlatiasan: simán lehet, hogy egy hónap múlva szakítottatok volna ezzel a sráccal, csak azért támad fel Benned az érdeklődés, mert a kapcsolat nem jött létre. De az is lehet, nem is tetszel neki, és feleslegesen eszed magad.
Köszönöm a válaszokat, hát, hogy tetszem neki vagy sem neki, már a múlté...
talán lehet, hogy ez egy "próba" számomra, hogy mennyire tarttok ki a párom mellett. természetesen egy fél percig sem gondolnám a másik sráccal komolyan (már). A megcsalás pedig nem az én pályám...
Még egyszer köszönöm, azt hiszem nem emlitem a páromnak, mert azt nem irtam, hogy ők is haverok...szerintem nem kellene belekavarjak a barátságukba...remélem elmúlik:)
(minden választ köszönök, nem én pontoztalak le benneteket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!