Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már (van) arab pasitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már (van) arab pasitok?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk? Nekem nagyon bejönnek és látszólag ök is szeretnek engem, csak nem merek belevágni egy kapcsolatba, mert vannak némi elöitéleteim és kissé félek is.
2009. febr. 7. 03:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hat nekem soha sem volt arab pasim.....nekem nem is tetszenek;)nem csunyak de nem az en eseteim...ha neked bejonnek es te is nekik akkor alakits ki egy parkapcsolatot azzal amekkel jol megertitek egymast
2009. febr. 7. 05:57
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Hát nehéz dió, az biztos.Neked teljesen át kell állítanod az agyad egy más vallásra, mert sajna nagyon ritka, hogy az arab pasi elfogadja az egynejűséget.Oly ritka, mint a fehér holló.Mi Európai nők pedig nehezen fogadjuk el a többnejűséget.Ráadásul ott vannak azok a fránya vallási szabályok is, amit muszály betartanod.Gondolok itt az öltözködésre.Mindezek ellenére én ismerek egy lányt aki oda ment férjhez(a szülők nem kis bánatára)és ő maximálisan átállt, azóta szült 2 gyereket, a férje vitt haza még 2 feleséget, de ő így boldog, mert amikor hozzáment első asszonyként tisztában volt vele mi vár rá.Ő ezt az alsóbbrendűséget elfogadta.Évente 1-2 alkalommal hazaengedi a férje ide Magyarországra,úgyhogy még "nem adták el kecskének"-ahogy azt riogatásként szokták mondani azoknak a lányoknak akik arab pasival kezdenek.Ez a lány is egy nagyon okos lány, egy egyetemen ismerkedett össze a férjével.Ő ezt választotta.Ha te is tudnál így élni, csak akkor kezd ilyen fickóval.Ne próbáld őt behódoltatni, hanem tudd, hogy neked kell behódolnod az ő szokásaiknak.Ez tuti.
2009. febr. 7. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

nekem arab a férjem, de személy szerint én nem ismerek olyan arabot a rokonságában, ismerettségében, akinek több felesége volna - ma már nem igazán divat, illetve csak bizonyos országokban, vagy bizonyos rétegekben

nagyon temperamentumosak, nagyon tudnak szeretni, családcentrikusak, de nem kell minden szavukat komolyan venni :))

2009. febr. 7. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
nekem is volt arab pasim és nagyon hűséges és nagyon tud szeretni!
2009. febr. 7. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ismerősöm, aki arab férfihoz ment hozzá, természetesen a szülei nagyon tiltották, amíg nem ismerték meg a pasit. Ő lemondott az otthonáról, a szokásainak egy részéről, és ide költözött Magyarországra. Van egy kislányuk, ha jól tudom most 14-15 éves lehet, de mivel ugye rajta is látszik, hogy nem teljesen magyar, rengeteget csúfolják az osztálytársai, és nem kis lelki problémákkal küzd emiatt. (persze fiatal korban ez sokunknál így van)

Nem ismerek arab emberkét, így nem tudom milyenek. Ha nem ragaszkodnak annyira a szokásaikhoz, illetve az alárendeltséghez, akkor lehet belőle normális kapcsolat, amit a mi európai agyunk és lelkünk eltud viselni, de azért vigyázni kell, nehogy 4 teve maradjon a helyeden :P

2009. febr. 7. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól néznek ki. Mostani barátom magyar, de szerintem van egy kis arab beütése..

Amúgy nem hiszem, hogy lenne mitől félned.. akik Magyarországon laknak nem hiszem, hogy követnék azokat a szokásokat, amik náluk vannak..

2009. febr. 7. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A szobatársamnak arab a barátja. De nem igazán úgy áll a kapcsolathoz, h majd ő lesz a férje, mert a srác tényleg a vallása szerint él elég sok dologban. Szerintem ne általánosíts, hisz biztosan van, aki annyira nem követi vallását és elfogadja a másik nézeteit és nem akarja a sajátját "ráeröltetni". ismerd meg és lehet, h ő csak külsőleg arab, és amúgy az életében nem követi annyira ezeket a szokásokat.
2009. febr. 7. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert a mostani barátom muzulmán vallásu (habár nem arab) és elég nehéz vele együttélni :( folyton az iszlámmal van el és csak azt bálványozza, nagyon nem is érdekli semmi más. szakitani akarok vele, mert van csomó más lehetöség, amint már irtam. gondoltam elötte megkérdezem a közvéleményt! köszönöm válaszaitokat!!!
2009. febr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!