Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik! Merre vagytok? Hol bujkaltok?
Úgy látom összegyűlt a szingli pasik tábora!:D
Én egy 17éves szingli lány vagyok,komoly kapcsolatot keresek! Jót kérdezett a kérdező erre a kérdésre én is kíváncsi voltam!:D
Ha van itt köztetek egy magas,rövid barna hajú srác,aki kedves és szeretne ismerkedni az dobjon egy privit!:)
Magas: OK
Rövid haj: OK
Barna haj: OK
Hosszútávú kapcsolat: nem OK
17:25 Mivel magas vagyok nem állok össze egy hozzám képest alacsony sráccal,szerintem egy pasinak rövid haja legyen!! Ez a kettő ami nálam kikötés a többihez nem ragaszkodom..
Amúgy a legtöbb pasinak olyan igényei vannak egy lánnyal szemben...úgyhogy szerintem én is kicsit válogathatok!
Rám is mondták már páran,hogy jól nézek ki.Sokat csalódtam,nem nagyon érdekel már,hogy legyen kapcsolatom.Így jó,nem hagyok magam után fájdalmat senkinek.
Persze,reménykedek,hogy ismét lesz majd barátnőm, (egy normális) aki igazán is fog szeretni,nem csak a sex miatt.
Flörtölni is simán tudok,csak valahogy már belefáradtam a keresgélésbe.Egyenlőre így jó. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!