Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik! Merre vagytok? Hol bujkaltok?
Hat pontosan igy vannak a szingli csajok is:P
Csak kivancsi voltam, hogy a pasikat zavarja-e ha szinglik..
Konkrétan az hogy szingli vagyok nem zavar, nem is használja a környezetemben senki ezt a szót, de az hogy nincs barátnőm az már az zavar, sokkal jobb lenne valakivel :)
17/F
Én pont múlt héten találtam egy csodálatos és oltári szexi nőt, akivel vasárnap meg is esett első randink, felettébb jól sikerült. Remélem, hogy kialakul valami nagyon komoly a dologból. Ha mégsem, itt jelentkezem újra. :)
31/F
"és vannak nőgyűlölő pszichopaták is itt."
jelen :$
Én itt, de én nem is akarok ezen változtatni...
Sport + egyetem + vállalkozás mellett nem sok időm marad bnőzgetni... Ha kell valamire valaki, akkor 1 telefon és jönnek a város legjobb csajai.
kovacssrac, itt válaszolok neked, itt több embernek is lehet ezzel tanácsot tudok adni.
A kérdésed az volt, hogy hogyan szerzek 1 éjszakás lányokat.
1) A titok a magabiztosság, ha magabiztos vagy, tudod, hogy meg tudod csinálni, akkor odamész egy lányhoz mondjuk egy partyban (ahova én már mondjuk nem járok), és elkezdesz vele beszélgetni.
2) Nem kell túlmisztifikálni a szexet és akarni, és el kell fogadni, hogy egy ilyen kapcsolat pusztán testiség, érzelmek nélkül, ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor esélytelen a dolog.
3) Minden nő férfit akar maga mellé, aki határozott, odateszi magát, és kemény, nem nyálgépeket, tutyimutyi senkiket, sugározd magadból, hogy te irányítod őt, nem ő téged.
4) Tapasztalat, látni kell egy lányok, hogy meddig megy el, a többség bármeddig, a van pasim nem kifogás, ha ezzel le tud koptatni, akkor ott más baj van.
5) Ha felnézhet rád, érzi, hogy te irányítod, nem mond nemet.
Mondtad, hogy neked megvan a pénz, a kocsi, a sport, a lakás, ezek szerint minden adott, kivéve 1 dolgot, a társaság. Ha nincs jó társaság melletted, akkor kevesebb esélyed van, gondolj bele a lányok sem egyedül járnak ide-oda. Nekem van egy nagyon jó baráti társaságom, akikkel nagyon ritkán eljárunk szórakozni, de olyankor nincs lehetetlen.
Remélem valamennyit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!