Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szerelmes belém, és én is, de én még nem akarok kapcsolatot, akkor hogy mondjam ezt el neki? (16f)
Nem vagyok még ilyenekre felkészülve,de nem akarom,hogy azt higyje,hogy csak habi,mert tényleg szeretem,de többet mint barát,csak vele szeretnék,de nem most =/
Még nem érzem magam kész rá.
De azt sem akarom,hogy ez miatt itthagyjon,mert szánalmas vagyok... :(
Mit csináljak ?
Hát apám én 16 évesen örültem volna ha valaki szerelmes belém. Simán bevállaltam volna egy kapcsolatot, nincs benne semmi rossz.
Gondolj bele, hogy még szexet is kaphatsz tőle.
TUDOM!!!!!
És nem tudom,hogy mi van,mert szeretem,mert téll egész nap rá gondolok :$ de ha rákérdez,hogy mi lenne,ha azt mondaná,hogy szerelmes belém,akkor mindig elterelem a szót....
Hogy jön ide az,hogy csak kihaszanálom a sex lehetőségét ???? !!!!!!!!!
Mondtam ilyet egy szóval is ???
Nem értem honnan szeded ezt a fasságot.....
Én nem ilyen vagyok,ha ilyen lennék akkor annyi eszem nyílván lenne,hogy először összejönnék vele,aztán úgyis hagyná magát,mert belém van esve !!!!
Ne idegesíts már a hülyeségeiddel....
óóóóó :$
Na most beégtem :)
Én kérek elnézést az én kurvä anyám... :)
"Nem rád mondtam kérdező! :) Az egyik válaszolóra mondtam, aki azt írta, hogy ő kihasználná a lehetőséget."
16 évesen megtettem volna.
Igazából abban mi a kihasználás ha a csaj szeret, a pasi is szereti a csajt és lefekszenek? Itt most ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!