Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem müködik a sexuális életünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 21 éves lány vagyok, párkapcsolatban élek már 3 és fél éve. A barátom 23 éves, nagyon szeressük egymást, csak az a baj, hogy egy féél éve nincs gusztusom sexre! Sokat veszekszünk e miatt, és már az is felmerült benne, hogy elhagy, mert igy nem müködhet! Ezt viszont nem akarom és szíve mélyen ö se szeretné! Szedtem antikoncepciot 2 és fél évig, csak abba kellett hagymon, mert észre vettem hogy elutasíto lettem a párommal ha sex jött szóba :( most is vannak olyan hetek, hogy 2x csinaljuk pl.2 het alatt és ezen változtatni szeretnek, de nem tudom hogy hogyan, mert nem tudom mi lett velem :( segitsetek, mit csinaljak? Menjek orvoshoz? Szedjek valami orvossagot, hogy akarjak sexelni? :(2011. jan. 31. 10:24
2/15 A kérdező kommentje:
szerited mi lehet a baj?
2011. jan. 31. 10:30
3/15 anonim válasza:
A korábbi gyógyszer. Vagy egy jelenlegi fogamzásgátló. De ezt orvos tudná megmondani.
4/15 A kérdező kommentje:
nem lesz ciki hogy el megyek orvoshoz es rakérdezek hogy még is miert nem mukodik a sex?
2011. jan. 31. 10:36
5/15 anonim válasza:
Ha meg akarod tartani a barátod, akkor mielőbb menj el orvoshoz!
Én is így jártam a volt barátnőmmel és egyik barátom is, mindketten szakítottunk emiatt.
Nem volt más megoldás, ők nem akartak elmenni orvoshoz, inkább hagyták, hogy tönkremenjen a tartós kapcsolatuk.
Szóval nem ciki, de tényleg mihamarabb lépj!
6/15 anonim válasza:
Fogalmazz úgy, hogy minimálisra csökkent a libidód, akkor talán kevésbé érzed "cikinek" :)
7/15 A kérdező kommentje:
hát ezt nem értem
2011. jan. 31. 10:45
8/15 A kérdező kommentje:
már értem, de az nem jo :( mit tegyek???
2011. jan. 31. 10:49
9/15 anonim válasza:
libidó=szexuális vágy
vagy nem ezt nem érted? én úgy értelmeztem, hogy azt gondolod cikinek, hogy csak így kimondod, hogy nem működik a szex. ezért gondoltam, hogy így megfogalmazva teljesen másként hangzik, és talán kevésbé érzed cikinek.
10/15 A kérdező kommentje:
hulyenek érzem magam a párom elott e miatt, annyira kivan minden nap es en ... :( annyira szeretnem en is , de nem megy... es mar nem birom :_(
2011. jan. 31. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!