Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbiról? Szóba állnátok olyannal, aki anno szét akart titeket választani?
Arról van szó,hogy a páromnak volt egy haverja(aki az én egykori legjobb barátnőm párja)A lényeg,hogy kb 2 éve nem beszélünk velük,mert elegünk lett sok mindenből,ami velük kapcsolatos.A párom kb 1 éve találkozott a sráccal,aki részegen megpróbálta"kifaggatni" a barátomat és felvenni telefonra,hogy valójában nem is szeret engem(ztán gondolom elküldte volna nekem),persze nem sikerült semmi felhasználhatót"alkotnia".A párom gyakran rohangált hozzá,amikor összevesztünk,természetesen leadva a saját verzióját(ezt még régebben).Pár napja összekaptunk egy kis hülyeségen,amiről nem mellesleg csakis ő tehetett(nem azért,mert nincs önkritikám,de néha tényleg nem bírja magát leállítani).Ma tudtam meg,hogy elhívta ezután a srácot sörözni,de végül tudtommal nem lett belőle semmi.Nem tudom,mit tegyek,nagyon el vagyok keseredve.Én tényleg mindent megteszek a páromnak és ezt ő is belátja,sokszor mondogatja,hogy sosem találna olyan értékes embert,mint én.De nem értem,minden kapcsolatban van néha összezörrenés,akkor azonnal oylan valakihez kell rohanni,aki megalázta a barátnőjét(mert mondott rólam sértő dolgokat is).Én ezt nem értem.Nem tudom,mit tegyek,legszívesebben visszavágnék valamivel,csak az a baj,hogy mindig túl hamar lehiggadok.De milyen dolog az,hogy szóba áll egy olyan emberrel,aki a párját sértegette és el akart minket választani?Ilyenkor mindig elgondolkodom,hogy egyáltalán mennyire vagyok én fontos neki.
Bocsánat,hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!