Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 20 éves srác, egy 16 éves csajszival kavar?
ha neked gáz, akkor gáz.
ha neked nem gáz, akkor ki nem szarja le, hogy az ismerőseid mit szólnak hozzá?
Nem a mi tisztünk -de még csak nem is az ismeretségi körödé- megítélni azt, hogy van-e egy ilyen kapcsolatban kivetni való.
Viszont megjegyzendő, hogy egy 16 éves nem ugyanazzal a gondolkodásmóddal rendelkezik, mint egy 20 éves. Egy 16 éves inkább végletekben él, míg egy 20 éves már kezd jóval racionálisabban látni.
Én egy ilyen kapcsolatba biztos nem mennék bele.
...hát figyelj, ha neked ez így jó... bár b.nőimnek megvan a véleményük az ilyen pasikról...azt mondják, vlsz kisebbségi komplexusuk van, mindenáron az kell nekik, h felnézzenek rájuk, ezért választanak maguknál tanulatlanabb (ugye a korból kifolyólag nem lehet még tanultabb) csajt, akit meg kell óvni stb.
meg persze könnyen odadörgölhetik majd az orrod alé, h mivan, a korosztályodból nem kellesz senkinek? v. nincs önbizalmad?
egy 20 éves csajjal azért mégis csak többmindenről el lehet beszélgetni...ő még a felnőttkor előtt jár, akármennyivel érettebb, te már túlvagy a tinikoron, az egyetem, munka komolyabb problémákat hoz magával...ezt neked kell eldönteni.
én csak felhoztam néhány érvet, ami ellene szól.
20/L
Ha tetszik a csaj, el tudsz vele beszélgetni, és megértitek egymást, akkor minden rendben. Mások véleményére meg nem kell odafigyelni. Tedd azt, ami boldoggá tesz.
18:39
20 éves vagyok, és 16 éves az exbarátnőm. Soha, senki nem szólt semmi rosszat a korkülönbségünkre. Azt meg pláne nem, hogy nem kellenék a korosztályomhoz tartozó lányoknak. Bár azt hozzátenném, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és általában a 4-5 évvel fiatalabb csajoknak jobban tetszem. Ezért is hagytam meg a szakállam, de ez már más téma...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!