Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alszik el a barátnőm minden közös filmezésnél?
Nem mintha zavarna, csak fura. :D
Úgy szoktunk filmezni, hogy én félig fekvő-félig ülő helyzetben vagyok, ő pedig oldalról a mellkasomra fekszik, én át is karolom az egyik karommal. Szinte mindig sikerül a film vége előtt elaludnia :D Azt mondja hogy azért, mert fáradt (ez mondjuk igaz, egyetem mellett dolgozni is jár és este szoktunk filmezni), és hogy annyira jó rajtam feküdni és olyan kényelmes és megnyugtató, hogy nem ébren maradni.
Viszont én így kicsit értelmetlennek érzem az esti filmezéseket (ő szeretné mindig), hogy csak én nézem ő meg alszik :D
Ha nem így összebújva nézzük, akkor sosem alszik el.
Ha vége a filmnek és felébred, akkor utána elég élénk, és a szeretkezéssel sincs gond, szóval nem probléma ez, csak furcsállom :D
Van még aki ennyire nem bírja a filmeket? :D
Itt nem a filmmel van gond :) De ezt már ő is elmagyarázta neked.
Egyébként én is mindig elálmosodom, ha félhomály van, és fekvő helyzetben vagyok, tök mindegy, hogy megy -e film, vagy nem.
Marha unalmas filmeket nézetsz vele. :D
Tessék berakni a Star Trek: Nemezis-t, vagy a Babylon 5-ből pár részt, máris ébren marad.
Hát okos vagy nagyon.... fáradt és kész! én is bepunnyadok a filmeken mert melozom és mikor felkelek akkor nézem tovább... arra nem gondoltál ha elalszik akkor pause gombot benyomod és alszol vele...? :D majd legközelebb onnan nézitek tovább..:)
Nálunk is ugyanez volt a párommal csak mi egy filmet se tudtunk végignézni mert mindig szex lett belőle:D dehát ahány ház annyi szokás... :) légy vele elnéző egyetem és munka azért nem kevés egy lánynak...
23F
rakj be 1 háborús filmet amibe jó sokat ágyúznak :D ha azon is el alszik akkor tényleg fárad :D teszem azt a halál 50 órája vagy a sólyom végveszélyben [blackhawok down] ha ez alatt el bír aludni akk nagy forma a csaj :D amúgy meg ha ébredés után "élénk":P akk ébreszd 1 kis "élénkítéssel" :D
vagy kapcsold ki a tvt fel ébred rá és hajrá XD + ha meg nem ébred fel és aranyos amikor alszik :D akk lehet nézni 1x csak fel ébred
19F
Húha, nálunk is ez van, csak fordítva. :D Szegény kicsim alig bírja el a nagy fejem. :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!