Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az mostanság hogy a legtöbb srácnak a pláz@pics@ kinézetű csajok jönnek be?
16:45 Kár hogy nem ismerjük egymást...
16:48 Igen így értettem..úgy van ahogy mondod,de sajnos a pasik többsége ha meglát egy olyan csajt.. és meg is kapja...utána meg rádöbben hogy egy üres fejű liba de mégis az olyanokhoz vonzódik..nem tudom érted e amit mondani akarok:D
16:53 Igen azokat a lányokat nyilván könnyű megkapni...
Én meg itt vagyok átlagos kinézettel,természetes kisugárzással,kedves vagyok,csinosan öltözködöm,nem vagyok egy buta liba típus.. és mégsem vesz észre szinte senki..:S
Én is csatlakozok az elsö ember válaszához!!!
Viszont a Második emberke válasza is jo!
De én azt mondom nagyon sok lány és fiu van igy,hogy a szép lánynak ronda barátja van,és fiunak ronda csaja!
Szerintem nagyon sokan fel tették a kérdést hogy miért van ez igy!
Ha egy fiu vagy egy lány "felnönek" akkor másképpen fognak gondolkodni és akkor nem csak a külsö lesz a fontos!
Persze én is meg nézem a jo lányokat de tudom legbelül lehet nem olyan "szép".
Elsö benyomás terén jo ha kicsit adsz magadra.
De ha valaki meg ismer téged hogy te milyen vagy akkor azért fog szeretni!
Ha meg azért fog szeretni ahogy ki nézel,abbol nem sül ki semi jo!
(22-F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!