Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott a párotok késni a találkozótokról? Nem zavar?
Az én barátom folyamatosan ezt csinálja és kezd idegesíteni.Azt mondja,hogy jön 7 órára és helyette 9 órára jön.Volt olyan,hogy lementem 7.30-ra,mert így volt megbeszélve és vártam,mint egy hülye,végül fél óra múlva felmentem vissza,mert nem volt sehol.Aztán felhívott,hogy 8.30-ra jön.Grrrrrrrrr.És ez mindig így van.
Miért nem képesek a pontos,megbeszélt időben megérkezni?
beszélj vele
mondd meg neki, hogy az által, hogy ő folyton késik, egy csomó idődet elveszi, amit te vele szeretnél tölteni, vagy ha már nem vele, akkor valahogy hasznosan, és rosszul esik neked, hogy ő erre nincsen tekintettel
én állandóan kések:/
de ha meggebedek sem tudok pontos lenni. jó azért ha ilyen órás késésről lenne szó egyből telefonálnék, hogy el a helyzet.
általában 10-25perc között mozog nálam a késési idő, de igyekszem megváltozni. és köszönöm a barátomnak, hogy elnézi nekem:)
de szerintem őt is nagyon zavarja. de már direkt úgy számol, hogy a megbeszélt időre rászámol még 10-15 percet késés címen:D(L)
L/16
Valahol igaz,hogy ez a tisztelet hiánya.
Viszonylag én is jól viselem,csak kissé idegesít. Mindegy,megpróbálok nem nagy ügyet csinálni belőle:)Köszi utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!