Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok esély után lehetnénk még boldogok?
Nem. Engem például nem szeretett az exem. Lehet, hogy az elején még igen, de az nagyon rövid ideig tartott, ergo nem volt szerelem. Végén kiakadtam és elegem lett az egészből, mondtam fejezzük be. Teljesen kiábrándultam a hidegségétől és attól, hogy semmibe vesz. Holott előtte még játszotta a hősszerelmest.
Ez már elég rég volt, de ha most előállna békülési szándékkal, elküldeném finoman a p*csába. Akár változtunk, akár nem. Ha egyszer ilyen volt velem, másodjára is ilyen lesz. Csak idő kérdése. Inkább olyannal leszek, aki elejétől kezdve szeret és nem tudna megbántani.
Ilyennek nem érdemes második esélyt adni. Akkor sem, ha szereted. Fogsz még szeretni, ne aggódj.
Nem tudom... Rajtad áll, hogy döntesz. Én átélve egy hasonló szituációt, azt mondom, ne kezd vele újra. De mások vagyunk. És hiába gondolom azt, hogy az emberek nem változnak, még nem biztos, hogy igazam van...
Azért jól gondold végig, megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!