Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik társkeresőre érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkeresőre érdemes regisztrálni, ha kizárólag komoly, érett férfiakkal szeretnék ismerkedni, nem komolytalan kisfiúkkal, akik betojnak és kiadják az utamat, amint bevallom az érzelmeim?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
mármint azt sajnálom hogy közted és köztem van 6 év.
2009. febr. 6. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Sztem regisztrálj több helyre is, és mindenütt légy nagyon őszinte. H te komoly kapcsolatot keresel, a szexorientált barmok kerüljenek. Én is sok helyen voltam fönn, de végsősoron egyikre sem azért regeltem, mert ott vártam álmaim netovábbját. (Igazából csak a kíváncsiság hajtott)

ÉS mégis, sokszor megtaláltak olyan srácok, akik komolyan gondolták. volna. Engem meg épp ez riasztott, hiszen én csak kíváncsi voltam, nem párt kerestem. Meg hát én azóta megtaláltam a párom, szóval aktualitását is vesztette.

De sztem 1: ne csak neten keress, és 2: neten se csak párkeresőkre hagyatkozz. Járj nyitott szemmel, és akárhonnan jöhet a herceg :) (mint nálam is, köze sem volt a párkereséshez :D)

www.love.hu

www.mydate.hu

www.talalka.hu

Ezeket próbáltam én. :)

Sok sikert! :)

2009. febr. 8. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb, ha kimozdulsz és próbálsz úgy ismerkedni. Ez a legtisztább. A netes társkeresésnek szerintem elég sok hátulütője van.
2009. febr. 8. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Ok, igazatok van, hogy nem csak a neten kéne...De egy kisvárosban lakom, ahol kocsmán kívül nincs más "szórakozóhely", ott meg olyan ember nincs, akivel bármiféle kapcsolatot szeretnék. Munkám sincs, szóval munkahely is kilőve. Pénzem sincs, szal új hobbi, sport stb. megint kilőve. Így csak a netes ismerkedés van, de azzal meg mindig megszívom :(
2009. febr. 8. 23:24
 15/15 anonim válasza:
[link] ide regelj
2011. jan. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!