Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem a legszebb, de a személyisége tetszik. Mit tegyek?
Van egy csaj akivel nemrég ismerkedtem meg, és a fent említett állítás van érvényben.
Tehát külsőre nem egy bombacsaj, sőt, de a személyisége nagyon megfogott.
A baj csak az, hogy haverok, stb hogy fogadják majd...
Kiröhögnek tuti, hogy ilyen randa nőve jöttem össze.
Jó egy dolog hogy ne adjak az ő véleményükre, de akkor is.
Akkor adjam fel az egész baráti körömet, a csaj miatt, merthameg nem teszem akkor én leszek az akin mindig röhögnek. (korábban híres voltam arról, hogy mindig nagyon szép csajokkal jöttem össze, és mindeni irigyelte)
DE ez msot valahogy más....
18/F
Barátkozz vele.
Többet akkor tegyél, ha szerelmes leszel.
A "baráti" körödet magasról füttyensd le: nem ők járnak vele.
Teljesen a te értékrendedtől függ. Bár...ha neked tényleg a külső lenne a fontos, akkor azt a kérdést tetted volna föl, hogy "hogyan vegyek rá egy lányt a plasztikai műtétre" lol :)
Emiatt feltételezem, hogy alapvetően jó arc vagy, csak túl nagy a baráti köröd nyomása. Szerintem ha kiállsz magad mellett és összejössz ezzel a lánnyal, és még meg is véded magatokat, akkor a haverok nem a csajod bombasága miatt fognak tisztelni, hanem a határozott fellépésed miatt. Hogy melyik nyom többet a latban, döntsd el te. :)
sok sikert nektek, remélem, boldogok lesztek egymással.
pusz
cio
jó lenne eldönteni tényleg mit akarok, csak én se tudom az a baj...:S Most ha összejövünk, én leszek a "banda csúfja", és mindenki engem beszél majd ki mekkora gyökér vagyok.(tudom, mert én is ezt csinálom a többiekkel, XD, ilyen társaság ez, kibeszélős, alázós, stb stb, g*cizős, de soha senki nem sértődik be):D
Csak sztem választanom kell akkor. A csaj, vagy a haverok....nehéz kérdés...mert mindkettőre szükségem lenne.
A csaj mondjuk elég komplikált, és bonyolult, és komoly, én meg pont ellentéte vagyok, bohókás, ábrándozó, mindig elkéső...:D
Viszont azt nem tudom hogy akarok-e hosszabb kapcsolatot vele. A cimboráim szerint csak d*gjam meg oszt kész, de ő valahogy más nem tudnám a szemébe mondani hogy csak ennyi volt, szia...
pedig ez máskor egy csajnál sem okozott gondot....:S:S:S
ha tényleg ennyire komoly a lány, és te meg ennyire nem, akkor valószínűleg úgysem fog veled összejönni.
amúgy osztom a többség véleményét: ilyen barátokért nem kár.
"Most ha összejövünk, én leszek a "banda csúfja", és mindenki engem beszél majd ki mekkora gyökér vagyok.(tudom, mert én is ezt csinálom a többiekkel, XD, ilyen társaság ez, kibeszélős, alázós, stb stb, g*cizős, de soha senki nem sértődik be):D"
- ejnye ejnye, ha mást kell kibeszélni nagy a szánk, ha már minket beszélnek ki, tele a gatya??? ráadásul még megsértődni is tilos :p aki a korpa közé keveredik... ömm.
"A csaj, vagy a haverok....nehéz kérdés...mert mindkettőre szükségem lenne."
- Szabadon szivathass másokat (téged tilos) és legyen egy faszintos csaj melletted. Tök természetes elképzelés, csak a zárójeles rész bukta.
A cimboráim szerint csak d*gjam meg oszt kész, de ő valahogy más nem tudnám a szemébe mondani hogy csak ennyi volt, szia...
pedig ez máskor egy csajnál sem okozott gondot....:S:S:S
- No gond :) és ha megd*god és kész, nem fognak azzal szivatni, hogy mekkora gyökér nőt d*gtál meg, biztos nem jut szebbre? hm??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!