Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jehova Tanúi! Nálatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jehova Tanúi! Nálatok egy lány járhat egy fiúval, olyan értelemben, hogy tényleg együtt vannak, a szó modern értelmében?

Figyelt kérdés

Tehát együtt vannak, találkoznak, kettesben vannak, stb.

Mert olyat hallottam, hogy csak felügyelet mellett találkozhatnak és nem is csókolózhatnak és egymás kezét se foghatják meg. Ez miért van így?

A valóságban ez nálatok hogy működik? Hogy kivitelezhető mindez?

És egy lány aki hisz ebben, hetente kétszer jár összejövetelre, meg megy szolgálatba pl. hetente v. 2 hetente, és a szülei is tanúk, meg már több mint 10 éve ebben nevelkedik, az betartja ezeket? Vagy elgyengülhet, és ha szabályt szeg akkor mi a helyzet?

Vagy ők ezt mindenképp betartják? Még ha szerelmes lesz akkor is?

És egy tanú házasodhat nem tanúval? Mik a következmények ha így tesznek? Vagy milyen életük lesz?

Tanúk írjatok légyszíves!

2011. jan. 29. 17:25
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nekem a legjobb baratnom jehova tanuja.bulizni vagy diszkoba sosem jar.baratja az volt de amikor ezt a szulei megtudtak eltiltottak tole,annak ellenere hogy a baratja is jehova tanuja volt.tv meg net az viszont van.unnepeket sem tartanak.remelem hogy segitettem
2011. febr. 3. 22:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Na én erről rengeteget tudnék mesélni. De az ostobaság, hogy nincs tv, net meg hogy nem puszilhatják meg egymást:)) Nem az ókort akarják felidézni, hé! Egyszerűen csak próbálnak nem erőszakos filmeket nézni-talán innen jöhetett ez a tv-s dolog. A szüleim nekem is Jehova Tanúi, de ugyanolyan 'normálisak' vagyunk mint bármilyen másik család. A különbség csak annyi, hogy nem tartjuk az ünnepeket, és kitartóan hiszünk Istenben. Egyébként én is sok fiúval ismerkedem, barátom is volt, nem is egy. Néha buliba is járok-persze hülyeséget nem csinálok, hisz belém nevelték, hogy elfogadhatóan viselkedjek. Ebben a vallásban is(mint minden más vallásban is!!!!!) vannak nagyon elfogult és mániákus emberek is, de nem miattuk kell az egész vallást szapulni. Ha még kérdésed van, irj, itt is szivesen válaszolok:)
2012. jún. 27. 13:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Én jártam pár hónapig egy jehovista lánnyal. Neki inkább a szülei voltak nagyon beleesve ebbe a förtelembe, egész életében bántották szegény lányt. Nem lett volna járnia velem, mégis titokban találkozgattunk, pettingeltünk, de annyira a testiség ellen nevelték, hogy még ettől is rettenetesen szégyellte magát, nem mert nyírtan a szülei ellen lázadni. Végül inkább szakított, mert nem bírta az örökös stresszt, és belépett ő is a szektába, így jobb lett a szüleivel a viszonya.
2012. jún. 27. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!