Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél nagy a korkülönbség. Jól működik a kapcsolatotok?
Szerintem nem egy kérdés volt már ilyen, de ha valakinek kedve van, válaszoljon.Köszönöm.
Köztünk is nagy a korkülönbség, együtt élünk, jól is működik, de néha összekapunk apróságokon.
Hát ha már szinte 1 éve eggyütt vagytok akkor "müködik"" nem?! :)
Én mindig az idösebb pasik után futottam nekem ök jönnek be. Szóval én nem vagyok ellene a korkülönbségnek mint nagyon sokan. 15 évvel volt idösebb a pasim és jól +voltunk csak aztán a kedves Öccse bekavart és én voltam az aki lépett. De ha ö nincs ki tudja lehet hogy még mos is együtt vagyunk.
Te hány éves vagy?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem lehetett volna megmenteni? Mivel kavart be az Öccse?
én 19 Ő 33. De olyan fiatalos meg minden, ezért is vonzott annyira..
Amúgy is az idősebb pasik jönnek be nekem is.
Első vagyok. Én 29, ő 45.
Aggódom, mert még egyszer sem veszekedtünk.. Nem mintha nagy veszekedős lennék, de azért úgy is meg kéne ismerni a másik "arcát" nem?
akkor asszem a mi 9 évünkkel itt nagyon gyenge érv vagyok :D
én 25, ő 34, együtt élünk, együtt tervezzük a jövőt, teljes az összhang :)
Én örülnék, ha nem lennének veszekedések.. ma is volt, de ténzleg csak h_lyeségen..Bár lehet nekem hiányozna is :)
Sok boldogságot mindenkinek.
Én örülnék, ha nem lennének veszekedések.. ma is volt, de tényleg csak h_lyeségen..Bár lehet nekem hiányozna is :)
Sok boldogságot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!