Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja, miért "tiltako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja, miért "tiltakozik"az esküvővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat tervezgetünk közös jövő szempontjából tényleg mindent ház,gyerekek,karrier mindent megbeszélünk tervezgetünk .De ha az esküvő kerül konkrétan szóba megrezzen szinte tiltakozik:S Nem érte miért.Hivatalosak vagyunk egy esküvőre ahol felkértek koszorús lánynak természetesen a párom lesz a "koszorúsfiú":D és mondom most így talán szóba hozhatom az esküvős témát kicsit terelve ránk is a szót:) Dehát hiába nem értem miért csinálja.Minden tökéletes sokszor tervezgetünk is tényleg nem értem.Ne értsetek félre nem erőltetek rá semmit ritkán hozom szóba azt is csak finom célzással:)
2009. febr. 6. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem akarja, hogy a felesége légy...Ha őszinte, tiszta érzelmei lennének irányodban, eszébe sem jutna gondolkozni, hanem igent mondana. Gondolom már régóta együtt vagytok, volt ideje megismerni. Az, hogy mégis bizonytalan, jelent vmit. Neked kell kiderítened, miért tiltakozik.
2009. febr. 6. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
pont azert, amiert ilyen vagy. Mert eroltetetd, nyaggatod emiatt. Ha felesegul akar venni, akkor majd megkeri a kezed, de ha allandoan ezert nyaggatod, sosem fog megtortenni. Az ilyen nok miatt rettennek meg a fiuk a hazassagtol, mert nem birjatok kivarni, mig o felkeszul ra, birtokolni akarod. Mi lenne, ha hagynad levegohoz jutni es turelmesen varni.
2009. febr. 6. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos sok pasi van, aki megijed, ha egy lány kezdi komolyan venni a kapcsolatot. Ez ellen nem lehet mit tenni. Érzelmileg nem nőttek fel egy komoly kapcsolathoz. Én mondjuk még házasságot nem tervezek, de nem egyszer volt olyan, hogy odaköltöztem volna abba a városba, ahol a párom lakott (távkapcsi volt) és rögtön visszatáncoltak, amikor ezt elmondtam. Egyszerűen nem akarnak "kötöttséget", szabadok akarnak lenni és kiélni magukat...Fel kell még nőniük. Nekem ez a tapasztalatom.

Köszönöm a lepontozásokat!

2009. febr. 6. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Már nem azért de most említettem neki másodszor ,nem hinném hogy nyaggatnám bármivel is sehol se írtam ilyet :)Nah mindegy köszönöm azért a válaszokat
2009. febr. 6. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Nagyon hasonló helyzetben voltam én is pár évvel ezelőtt.

Egy komoly kapcsolatban voltam az akkori párommal (5év),mi is terveztük közösen az életünket,gyerek,közös lakás,mindent ami egy nyugodt családi élethez kell.

Úgy éreztem akkor,hogy a páromnak sincs ellenére,nyugodt voltam.De ahogyan szépen telt az idő,és én romantikusan vártam,hogy hamarosan biztosan megkéri a kezem,biztos lassan összeköltözünk,biztos lesz esküvőnk is,hát nem lett a dologból semmi...Utólag úgy látom már az egészet,hogy nem volt elég érett egy házasságra.Azért halogatta a témát,mert nem készült még fel rá,hogy elkötelezze magát.

Nem tudom,de talán még a te barátod sincs felkészülve rá.

Adj neki időt,de azért szerintem arra vigyázz,hogy ne évek menjenek el csak úgy a semmibe.

Minden jót kívánok neked!

2009. febr. 6. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szerintem ez úgy van, hogy a terv az csak terv. Mármint a lakás, a gyerek, a karrier... Az esküvó említése viszont már egyfajta "kötelezettség"- még ha szeret is. Szerintem a férfiak gondolkodásában ez úgy működik, hogy "onnan már nincs visszaút". Ezt abból gondolom, hogy én is így érzek néha-pedig én nő vagyok.

Ennek ellenére még szerethet a párod, csak fél az elkötelezettségtől. Azért ez nagy változás :)

2009. febr. 6. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze értem én ,nem is erőltetek semmit se csak azt nem értettem,hogy ha tervez és látom hogy komolyan gondolja ezeket akkor konkrétan az esküvővel mi a helyzet:)
2009. febr. 6. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2009. febr. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!