Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepnétek meg barátnőtöket Valentin napon?
Tudom, hogy sokaknak nem fontos ez az ünnep végülis nekem sem annyira, mégis szeretném meglepni barátnőmet valamivel. Van pár gondolaton, csak ötleteket is szeretnék hallani.
Írok pár tulajdonságot róla segítségképpen:
Kora: 22év
Csendes, otthonülős (azért ha arról van szó eljár buliba, vagy egyéb helyekre), szereti a zenét, filmeket, könyveket, jó ételeket.
Fiúk, egy ilyen lányt mivel lepnétek meg?
Lányok, ti minek örülnétek, ami persze elérhető áron van és max pár ezer Ft-ból kijön?
17-F Szerintem azt veszel neki amit szeret, ezt igy nem nagoyn lehet lemondani....
De az biztos hogy ha szereti a csokit akkor azt ne felejtsd ki :) valami fincsit :D
készíthetsz egy cd-t amin a közös számaitok, vagy a kedvenc slágerei vannak
a csoki, a virág,egy romantikusan dekorált szoba gyertyákkal, füstölőkkel igazi ajándék lehet
én ezeknek örülnék a legjobban
jó gondolkodást
Hmmm, ez a CD dolog nem is rossz ötlet. Erre még nem gondoltam, de máris forognak a számcímek a fejemben...
Köszi szépen a tippeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!