Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy most csak fél bevallani vagy tényleg nem akar többet szerintetek?
Szerintem ebből már lehet valami,sőt biztos is ,persze csak ha mindketten akarjátok.Ha úgy érzed hogy neked sokat jelentene ha összejönnétek akkor mond ezt meg neki,ha nem akkor ne erőltesd.Mondjuk a kérdésből kifolyólag én szólnék a helyedben hogy nem e lehetne kicsit több?
Sok sikert
Biztos, hogy akarja.
Légy türelmes, ha tényleg akarod, a lány kábé olyan, mint valaki :D kellesz neki mégse tudja, mit csináljon.
Türelem, mutasd, hogy neked se közömbös és meglátod együtt lesztek hamarosan :)
Szerintem meg fél, hogy megromlik majd ez miatt a kapcsolatotok, és a 68% {ez tetszik :) } neki bizonytalan!
A 100 % barátit fél feladni a 68%-ért mert ugye a baráti az elfog tűnni, és ha utána szakítotok? nem leszel a szerelme és a barátja sem...
Puhatold ki szerintem is, hogy mért csak 68? és ezt hogyan tudnád emelni?
Jah, és próbálj meg vele, de csak finoman, udvarlóként bánni, és ne csak barátként!
Pl.
apró kis ajándékok, kettesbe programok, virág, hogy érezze, hogy tényleg akarod
Hidd el, ő is biztosabb lesz a döntésében, vagy csak sodródni fogtok az árral :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!