Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap? Mit adjak a barátomnak?
Figyelt kérdés
Valami maradandó dolgot szeretnék ami sokáig megmarad...és mutatja hogy milyen sokat jelent nekem.Ő 16(fiú)én meg 14 vagyok (Lány...)2009. febr. 5. 19:10
1/7 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdés van!Mielőtt kiírod miért nem olvasod el a kérdésedhez hasonlókat,amiket kidob a gép???Leet megtalálnád a választ, nekünk meg ne kéne egy nap 20szor ugyanazt a kérdést olvasnunk!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Ha nehezedre esik válaszolni, ilyen választ minek írsz?:) namind1 ha valaki tud rendesen válaszolni azt meg köszönném!
2009. febr. 5. 19:14
3/7 anonim válasza:
Görgess vissza 2-3 lapot és találsz válaszokat!Tényleg sokan kérdezték már ezt és elég uncsi!
4/7 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁ, már fáj.
Minden nap 3-4 valentin napos kérdés.
Szomorú, hogy nekünk kell megmondani milyen giccses dologgal lepd meg a barátod. Ennyire nem ismered?
Maradandó dolog, menj el kreatív hobby boltba. szivecskés szalvétával bevonsz egy kis dobozt vagy hasonló
5/7 anonim válasza:
én eléggé ismerem a barátom ízlését és én egy polót veszek neki:)
de már ajándék képpen vettem neki parfümöt,sőt öngyújtót is gravíroztattam neki:)
6/7 anonim válasza:
Add oda magad,és nem fogsz még 2000 embert utána hónapokig zaklatni,hogy hogyan veszítsd el a szüzességed!
+ a srácnak tuti élmény!xD
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél neki semmit! Nem csak Valentin-napon kell egymást szeretni! Tervezzetek közös programot. És élvezzétek egymás társaságát. Ez a legszebb ajándék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!