Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichológus (nő) szerint a férfi nem akar tartós kapcsoloatot, hanem csak szexet akar, és csak szórakozni akar a nővel. Azért lesz aztán családapa belőle, mert a nő ügyes trükkkökkel magához láncolja őt. Mennyi ebből az igazság?
Baromság. Rég rossz, ha a nő trükközik, és manipulálja a férfit. Fordítva sem helyes. Ilyen hozzáállással ennek e pszichológusnőnek vagy nincs senkije (és nem is lesz), vagy van egy beidomított papucs férje.
26/F
Nem tudom ki ez a pszichológusnő, de ne az ilyenre hallgass. Nem tudom milyen iskolát végzett ez a nő, de inkább figyelj oda nagyobb szakmai tekintélyekre, azok jobban értik a dolgokat, nem csak a saját maguk sérelmeiből szűrnek le dolgokat.
Nem is értem, hogy az ilyen hogy lehet pszichológus. Neki elvileg pártatlannak kéne lennie.
Ekkora hülyeséget .
Persze van elég sok ilyen pasi is , aki max azért marad egy nő mellett , mert kell a cseléd , vagy az ágymelegítő , de vannak normális pasik is .
Én is 18 éves korom óta úgy 22-23 éves koromig egyik kapcsolatból léptem a másikba és akkoriban tényleg nem vágytam semmi többre , de idővel beleuntam és kifejezetten kellett egy normális kapcsolat végre .
Szerencsére össze is jött és sokkal boldogabb vagyok mint bármelyik futó kapcsolatomban .
Link? Név? Hol és mikor publikálta ezt a tanulmányt? Milyen címmel?
Egy asztrofizikus (férfi) szerint a nők egy idegen galaxisból származnak, és a nászéjszakán elkerülhetetlenül megpróbálják leharapni a párjuk fejét.
Brit tudósok rovat, avagy hülyeségeket én is tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!