Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, hogy ne bántsam meg, de értse, mi a probléma?
Szerintem ez nem romantikus, hanem kedves. Nem hiszem h különösebben romantikus dolgot csinált volna :)
Nem kell ebből ekkora dolgot csinálni. Meg mért kellemetlen? Szégyelled vagymicsoda?
Én ilyet nem tennék szóvá. Ő annak örül, hogy azt hiszi, örömet szerzett neked. Nem bántanám meg.
Inkább valamikor, jóval később, mikor már nem aktuális a téma, mindenféle más eset kapcsán elkezdenék csak úgy mellékesen arról beszélni, hogy mennyire kellemetlennek érzem, ha ilyeneket kiírogatnak közösségi oldalakon. Meg hasonlók. Szóval utalgatnék rá, hogy nem szeretem az ilyesmit.
A mostanit már úgysem lehet visszacsinálni, de így megelőzném, hogy legközelebb ilyesmi történjen.
Mondjuk nem nagyon értem, miért volt ez olyan nagy baj, a közösségi oldalakon általában amúgy is ki szokott lenni írva, ki a szülinapos, névnapos. Úgyhogy az ismerősök így is úgy is látják.
"habár sokkal jobban esett volna, ha felhív elsőként aznap"
Mert az lett volna a normális. Szerintem nem normális dolog közösségi oldalakon 'szerelmi életet' élni. Eszembe nem jutna ott irni hamarabb, mint telefonálni. Ha már annyira facebook b*zi valaki, ki lehet írni, de nem egy vmi személyesebb dolog helyett. nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!