Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ez még barátság kategória?
Figyelt kérdés
a srác az osztálytársam. mindig odaül mellém szünetben beszélgetni, van egy közös haverunk(ergo hárman barátok vunk). de ő mindig mellém ül. felém fordul a széken, néz a szemembe. mindig együtt ebédelünk, sokszor felmünk hozzá a lakására, csak sajni nem kettesben mert mindig jön a fenntemlített haverunk is. újabban a fenekemet szokta csapkodni meg ilyenek....állandóan húzza az agyamat, ugrat stb... meg ugye szoktunk egymás ölébe is ülni. nem zavarja ha egymáshoz érünk. de múltkor tett egy olyan kijelentést, egy büfögés után, mikor ezt megjegyeztem neki és ott volt a közös hacverunk is, azt mondta h ha tetszenétek akk zavarna. csak az az érdekes eddig sose csinált olyat csak akk először. meg órákon sokszor látom hogy néz rám.
15/l
2011. jan. 27. 17:25
1/10 anonim válasza:
most mi ezen a bonyolult? tetszel neki. sunázna.
2/10 A kérdező kommentje:
11% az kész....lefordultam a székről a röhögéstől...am csak arra lennék kíváncsi hogy akkor miért nem mondja meg?
2011. jan. 27. 17:27
3/10 anonim válasza:
Talán bátortalan? Bár az említettek alapján nem hiszem.
4/10 anonim válasza:
azért mert nem meri fél h elutasitják és h vége a barátságnak mert hát látszik h a részéről ez már nem is barátság
5/10 anonim válasza:
Bejössz neki csak inkább a tettek embere...ha te is akarsz valamit (én ezt szűrtem le a "sokszor felmünk hozzá a lakására, csak sajni nem kettesben") mondatoból...lépj valamit te, kérdezd meg h bejössz-e neki vagy hogy gondolt-e már rád úgy vagy valami...
6/10 A kérdező kommentje:
hát de nem is tudom...mit kéne csináljak?
2011. jan. 27. 17:43
7/10 A kérdező kommentje:
csak félek hogy lehet hogy mégsem így érez. és az tönkretenné a barátságunkat
2011. jan. 27. 17:45
8/10 R. istván válasza:
KEZDEMÉNYEZZ TE. PRÓBA CSERESZNYE!
9/10 anonim válasza:
Hát amiket leírtál róla biztos tetszel neki szerintem közeledj jobban hozzám és lesz bátorsága elmondani.
10/10 A kérdező kommentje:
próbálok minél jobban közeledni, sokszor érintjük meg a másikat, azzal nincs baj. de ölelni csak ritkán szoktuk egymást. múltkor fájt az ujjam, kaptam rá gyógypuszit, meg ilyenek. de komolyabb nem
2011. jan. 27. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!