Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan barátkozzak egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Mindketten 14 évesek vagyunk. Én egy csendesebb lány vagyok. Mondták már azt is rám, hogy kiszámíthatatlan, titokzatos, kiismerhetetlen, érdekes személyiség... De szintén van egy másik alkotott vélemény is rólam, miszerint esavanyodott, peszsimista, hepciás lány vagyok.

Ő pedig ilyen igazi fiú. Mármint, a gondolkodása, a viselkedése, az öltözködése is arra utal, hogy nem egy elcsszett b*zi, mint a legtöbbjük.

Pár hete megbökött Facebookon, és "like"olta a képeimet. Felvett MSN-re, és jól elbeszélgettünk. Az iskolában viszont nem mer hozzám közel jönni. Nézni szokott, ránézek, és elfordítja a tekintetét. Nem szeretnék tőle egyelőre többet, csak azt, hogy megismerhessem, mint embert. Odamenni sem szeretnék, mert nem akarom, hogy azt gondolja, nyomulok. Mit tegyek, hogy hozzám merjen szólni? Változtassak a viselkedésemen?

2011. jan. 27. 16:15
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem az unokatesóra akartam kihegyezni, hanem arra, hogy egy egyszerű banális dologgal kell kezdeni, nem azzal, hogy De jó fej vagy járni szeretnék veled! -mert akkor lefagy a beszélgetés, ha kicsit is bizonytalan valamelyikőtök magában!
2011. jan. 27. 20:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, de kudarc. Nincs közös témánk, és úgy látom, hogy nem nagyon érdeklem (semmilyen szempontból). Úgyhogy "feladom". De, köszönöm a segítségeteket. (:
2011. jan. 29. 19:11
 13/14 anonim válasza:
A fiúk olyanok mint a vonat: lekésed, de jön másik!
2011. jan. 29. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez a lányokra is igaz, nem? :D
2011. jan. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!