Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak egy ilyen fiúval?
Mindketten 14 évesek vagyunk. Én egy csendesebb lány vagyok. Mondták már azt is rám, hogy kiszámíthatatlan, titokzatos, kiismerhetetlen, érdekes személyiség... De szintén van egy másik alkotott vélemény is rólam, miszerint esavanyodott, peszsimista, hepciás lány vagyok.
Ő pedig ilyen igazi fiú. Mármint, a gondolkodása, a viselkedése, az öltözködése is arra utal, hogy nem egy elcsszett b*zi, mint a legtöbbjük.
Pár hete megbökött Facebookon, és "like"olta a képeimet. Felvett MSN-re, és jól elbeszélgettünk. Az iskolában viszont nem mer hozzám közel jönni. Nézni szokott, ránézek, és elfordítja a tekintetét. Nem szeretnék tőle egyelőre többet, csak azt, hogy megismerhessem, mint embert. Odamenni sem szeretnék, mert nem akarom, hogy azt gondolja, nyomulok. Mit tegyek, hogy hozzám merjen szólni? Változtassak a viselkedésemen?
Igen, változtass. Fókuszálj a táblára az órákon mert buta maradsz és nem lesz állásod, pénzed huszonévesen.
Emellett ne a f@szbúkon éld az életed.
Esetleg add kölcsön neki a szagosradírt, és akkor hozzád mer szólni, legalább megköszöni. A szagosradírt tekintheti mint egyfajta szerelmi zálogot is.
Ha van valami érdekes cucca, menj oda:
-Helo, az unokatesóm pont ilyen izét szeretne. Te hol vetted?
Meglátod, a többi menni fog magától!
"Ha van valami érdekes cucca, menj oda:
-Helo, az unokatesóm pont ilyen izét szeretne. Te hol vetted? " ---> én mindig így szoktam :D az unokatesómra kenem :D Amúgy meg, biztos tetszel neki, csak félős vagy nem tudom. Neked kéne odamenni, hiszem már úgyis ismeritek egymást.....stb. Ha egyedül van odaülsz mellé, köszönsz neki, és elkezdtek beszélgetni, mint a neten :)
Rendben, kitalálok valamit :)
Nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!