Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el azt hogy tobbet torodjon velem a parom?
vagy mondd meg neki, hogy úgy érzed, mintha nemigen foglalkozna veled, vagy tedd féltékennyé...de túlzásba ne vidd, mert akár rámehet a kapcsolat....
én is tettem már féltékennyé a barátom, nem is 1szer...mondjuk rajta nem nagyon látni, ha féltékeny, inkább belül emésztette magát, de utána meg, amikor beszélgettünk, és elmondta, hogy ő igenis nagyon féltékeny volt, akkor már sokkal többet foglalkozott/foglalkozik velem:)
sok sikert
Nem javaslom,hogy mondd meg neki,mit kéne tennie, mert én is megmondtam és aztán még anynit se foglalkozott velem,mondván nehogy már azért tegye,mert én mondtam!
Ha tudnám a megoldást, akkor nem ment volna tönkre a kapcsolatom.Féltékenység se jött be,mert annyira biztos volt a dolgában,hogy nem érdekelte ha fiúval beszélgetek stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!