Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el azt hogy tobbet torodjon velem a parom?

Figyelt kérdés
Esetleg tegyem feltekennye? 2 eve lessz h jarunk o 20 eves en 18 leszek.
2009. febr. 5. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

vagy mondd meg neki, hogy úgy érzed, mintha nemigen foglalkozna veled, vagy tedd féltékennyé...de túlzásba ne vidd, mert akár rámehet a kapcsolat....

én is tettem már féltékennyé a barátom, nem is 1szer...mondjuk rajta nem nagyon látni, ha féltékeny, inkább belül emésztette magát, de utána meg, amikor beszélgettünk, és elmondta, hogy ő igenis nagyon féltékeny volt, akkor már sokkal többet foglalkozott/foglalkozik velem:)

sok sikert

2009. febr. 5. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Júúúj én nem nagyon támogatom a féltékennyé tételt. Késöbb nem fog megbizni benned ha "szorakozol" vele, az ilyen érzelmi dolgok nem holmi játékszerek. inkább beszéljétek meg, szervezzetek közös programokat (ahol csak ketten vagytok), igy mégjobban összemelegedtek, és mivel csak Te vagy ott veled tud csak foglalkozni.
2009. febr. 5. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem javaslom,hogy mondd meg neki,mit kéne tennie, mert én is megmondtam és aztán még anynit se foglalkozott velem,mondván nehogy már azért tegye,mert én mondtam!

Ha tudnám a megoldást, akkor nem ment volna tönkre a kapcsolatom.Féltékenység se jött be,mert annyira biztos volt a dolgában,hogy nem érdekelte ha fiúval beszélgetek stb

2009. febr. 5. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ülj le vele egy őszinte bezsélgetésre, bezséljetek a kapcsolatotokról...
2009. febr. 5. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a beszélgetés nem minden pasinál működik. Én megpróbáltam, nem egyszer, de mintha a falnak beszéltem volna. És bár nagyon szerettem, ő kihajított.
2009. febr. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!