Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Melyik AUTÓ áll jobban egy 32 éves pasinak? (képek lent)
Kétszer röhögtem fel a kérdés olvasása közben. Egyszer magán a kérdésen, utána meg akkor, amikor megláttam a Thaliát :)
Köszi :)
Autót, jó autót bárki vehet. Stílust, jellemet, kedvességet, sármot nem. Ennyi.
Abszolute nem érdekel a férfinek szakadt trabantja van vagy színarany Rolls-a, nem ez alapján választok párt, és szerintem semmilyen más egészséges nő nem. Tehát ha te csak az autódat tudod felmutatni egy nő felé, az oltári kevés aranyapám. :)
Külsőm miatt engem is előszeretettel sztereotipizálnak be a plázacica kategóriába (csak mert nőiesen szoknyákat, tűsarkúkat, harisnyákat hordok, meg fel merem venni a stretch miniruhákat), és rengeteg pasi próbál villogni a kocsijával, közben meg sík buta, vagy abszolute semmi humora, nem tud megszólalni, és/vagy olyan önző hogy semmi és senki más nem érdekli csak ő maga, és csak magáról löki a rizsát. És persze többnyire BMW-je van. Már ott tartok, hogy utálom a BMW-s köcsögöket...
Ha meg már elfajult a topik kinek mi a kedvence irányba, akkor én meg leírom hogy rühellem a BMW-t, ellenben a Mercedes-ek nagyon tetszenek. Elegánsak, nem hivalkodók.
A peugeot nőies, a thalia meg családos!
Ha csajozni akarsz a kocsival és csak ez a 2 közül lehet választanod, akkor inkább a peugeot!
Nekem Peugeot 307esem van feketébe 18/L (illik hozzám szerintem, ezért gondolom, hogy nem egy 30as ffinak való)
szerintem egyiket se vedd meg az első csajos, a második öreges
Egy ilyen 307-es már nem annyira csajos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!