Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Melyik AUTÓ áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Melyik AUTÓ áll jobban egy 32 éves pasinak? (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2011. jan. 27. 12:48
1 2 3
 21/29 kovpet ***** válasza:
53%

Kétszer röhögtem fel a kérdés olvasása közben. Egyszer magán a kérdésen, utána meg akkor, amikor megláttam a Thaliát :)

Köszi :)

2011. jan. 27. 14:22
 22/29 Fülünyúl ***** válasza:

Autót, jó autót bárki vehet. Stílust, jellemet, kedvességet, sármot nem. Ennyi.

Abszolute nem érdekel a férfinek szakadt trabantja van vagy színarany Rolls-a, nem ez alapján választok párt, és szerintem semmilyen más egészséges nő nem. Tehát ha te csak az autódat tudod felmutatni egy nő felé, az oltári kevés aranyapám. :)

Külsőm miatt engem is előszeretettel sztereotipizálnak be a plázacica kategóriába (csak mert nőiesen szoknyákat, tűsarkúkat, harisnyákat hordok, meg fel merem venni a stretch miniruhákat), és rengeteg pasi próbál villogni a kocsijával, közben meg sík buta, vagy abszolute semmi humora, nem tud megszólalni, és/vagy olyan önző hogy semmi és senki más nem érdekli csak ő maga, és csak magáról löki a rizsát. És persze többnyire BMW-je van. Már ott tartok, hogy utálom a BMW-s köcsögöket...

Ha meg már elfajult a topik kinek mi a kedvence irányba, akkor én meg leírom hogy rühellem a BMW-t, ellenben a Mercedes-ek nagyon tetszenek. Elegánsak, nem hivalkodók.

2011. jan. 27. 14:23
 23/29 anonim ***** válasza:
42%

A peugeot nőies, a thalia meg családos!

Ha csajozni akarsz a kocsival és csak ez a 2 közül lehet választanod, akkor inkább a peugeot!

2011. jan. 27. 14:29
 24/29 anonim válasza:
61%

Nekem Peugeot 307esem van feketébe 18/L (illik hozzám szerintem, ezért gondolom, hogy nem egy 30as ffinak való)

szerintem egyiket se vedd meg az első csajos, a második öreges

2011. jan. 27. 14:35
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

Egy ilyen 307-es már nem annyira csajos:D

[link]

2011. jan. 27. 15:11
 26/29 anonim ***** válasza:
61%

Ha megveszed azt a peugeot-t és ilyenre átalakítod, akkor tuti nem csak a csajok fognak utánad fordulni :D

[link]

[link]

2011. jan. 27. 15:32
 27/29 anonim ***** válasza:
38%
Vicces ez a BMW mánia. Jókat nevetek azon amikor a "raj" gyerekek jönnek a 7-es BMW-vel és a csajok egyből olvadoznak... De, annyi eszük nincs hogy észrevegyék hogy 15éves autó é 600.000 Forintért vette és lószart sem ér... Ennyire primitívek a lányok.... Nekem egy Toyota Land cruiser-em van. 17Milliós autó mégis azt mondják rá olykor a nők mi ez az ócska vas:) Ráadásul a stílus nem a BMW-nél kezdődik... az proli.... Főképp hogy minden kisebbség érzetes ember BMW-t vesz és tényleg annyira szánalmas mikor a 8-10-15 éves szutykaikba verik magukat... de, a csajok kajálják:D XD
2011. jan. 27. 16:26
 28/29 anonim ***** válasza:
42%
Könyörgöm ember, 32 éves papíron Férfi vagy, ne kocsival akarj már csajozni.
2011. jan. 27. 21:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Pont ez a gond Vele,és a hozzá hasonlókkal!Csak papíron férfiak...Menj rallyzni,kis köcs...g!
2011. jan. 28. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!