Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok nézni a párotok telefonját, és a közösségi oldalát? Levelek, üzenetek elolvasása?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 12:10
2/16 anonim válasza:
Hát nem, fax sem kíváncsi, hogy lájkolgatják össze-vissza emberek, csak arra jó, hogy húzd magad a semmin komolyan. Ugyanez fordítva is igaz.
3/16 anonim válasza:
Ennyi privát szférája kell, hogy legyen. Viszont is elvárom. És aranyszabály, hogy aki keres, az talál...
5/16 anonim válasza:
Nem!Megbizom benne!ha megtudná hogy belenézek nagy botrány lenne!kapcsolatban fő a bizalom
6/16 anonim válasza:
Még szép hogy nem nézem meg . Miért is kéne ?
Az az ő magán dolga , ennyi emberi inteligencia szorult belém , hogy más levelét nem olvasom el .
Ha fontos úgyis elmondja , de ha mégis nagyon érdekel max rákérdezek .
7/16 anonim válasza:
Csak azt olvasom el,amit megmutat,mert esetleg rám is tartozik,vagy engem is érint.
8/16 Viki233 válasza:
látom sok itt az álszent és naív ember....
9/16 anonim válasza:
Nem. Egyrészt minek idegesítsem magam :), másrészt meg én is utálnám, ha beleolvasna az én dolgaimba.
Volt rá precedens, hogy a barátnőm elolvasta egy régebbi nőmtől kapott levelet, és botrányt csapott, hogy biztos újra akarom kezdeni. Na, ettől a nőtől megszabadultam.
10/16 anonim válasza:
Kiegészítés:
Ha előttem olvas valamit, akkor a válla fölött beleolvasok, mert ha zavarná, nem előttem olvasná ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!