Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rá esély? (bővebben lent)
Egy-két hónapja eléggé összemelegedtem egy sráccal, de egyelőre csak barátilag. Én szeretném, ha több is lenne, de nem tudom, hogy ő mit gondol erről. Azt mondja hogy szép vagyok, meg csinos. Párszor azt is mondta, hogy nem szeretné tönkre vágni ezzel a barátságunkat. Már megbeszéltük, hogy valamikor együtt tanulunk náluk. (Lehet hogy nem bánnám, ha nem csak tanulnánk.)
Tudom, ez nem lényeg, de gondoltam ezt is leírom: Valamelyik nap azt álmodtam, hogy egy focipályán csókolózunk....és rá pár napra meg facebook-on meg valami hasonló sztorit olvastam az adatlapján.
Vajon tényleg csak barátok maradunk, vagy lehet ebből esetleg több is?
Meséld el neki ezt a focipályás álmodat..
De most komolyan, mi lenne, ha megmondanád neki, hogy:
- Figyu, én jobban kedvellek, mint egy szimpla barátot... bárcsak adnál a cicámnak egy nyelves puszit!
Szerintem vesd be minden nőiességedet, kezdj el vele kacérkodni.Tudod te is minél fogva lehet őket vezetni...
Azt sose feledd, hogy az irányításnak mindig a te kezedbe kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!