Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunnek szamit ha a parom a neten mas csajokkal ismerkedik?
Figyelt kérdés
Tollem nem turi el, de o is epp ezt teszi, amiota tudom h nem szereti ha mas fiukkal beszelek, azota nem szoktam, es o megis beszelget mas csajokkal. Hozzam a tudtara hogy tudok rolla vagy inkabb hagyjam? Egyaltalan bunnek szamit?2009. febr. 5. 11:31
11/13 anonim válasza:
Én spec nem szeretem ha a csajom mas fiukkal chatelget, de Ő sem ha én más csajokkal. Igazábol nem is igényeljük ezeket a dolgokat, elég érdekesek vagyunk szerencsére még mindig egymásnak.
De hogy konkrétabban válaszoljak:
Bűnnek nem bűn, ha nem olyan dolgokrol beszél veluk és csak barátkozik, ugyanakkor bűn ha nem mondja meg Neked, de az is elég csúnya dolog, hogy Te meg ellenőrizgeted, főleg ilyen formában.
12/13 anonim válasza:
Nem bűn. Miért lenne? Mindenkinek lehet magánélete, és hol van az megírva, hogy egy kapcsolat egyenlő a "" csak Te, csak Én " -el, az ember társas lény, vannak pillanatok, mikor vágyik egy kis társaságra, ráadásul ha nincs következménye a csevegéseknek, akkor meg annyira mindegy mivel tölti el a szabadidőt. K*rvázhatna is, az jobban esne Neked?
13/13 anonim válasza:
Mindenképp bűn.Jézus azt mondta ha csak más nőre nézel kívánság céljából már az is házasságtörés,hűtlenségnek számít.Nem szószerint mondta de ez a lényeg.Nem hiszek a fiú-lány barátságban.Miért titkolja a barátod?Biztos oka van és félni valója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!