Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunnek szamit ha a parom a neten mas csajokkal ismerkedik?
Bűnnek éppen nem számít a törvények értelmében,de ha beléd szerelmes akkor itt valami sántít,mert annak oka van,hogy melletted még szüksége van más lányokkal való flörtölésre.
Lehet nem fog neki jól esni ha szólsz,de hivatkozz éppen arra,amit ő is mondott neked,hogy ha te teszed,akkor azt ő sem szereti.Mitől lenne ő különb?
ÉS MIRŐL CSEVEGNEK A DU GÁS ROL
MERT NEM MINDEGY
Nem! Szerintem ugyan úgy fontos neki csak épp keres valami újat. Én is beszélek más lányokkal a b.nőmön kívül söt néha chatelek is és ott ismerkedem meg velük. De nem csalom meg mert szeretem!! Csak épp igényem van arra hogy és új emberekkel ismerkedjek meg! Az ha megkérdezi hogy hogy néz ki az nem baj szerintem te is kíváncsi lennél ha már beszélgettek egy ideje hogy hogy néz ki a másik.
Akkor kell elkezdeni aggódni amikor rá jösz hogy a tudtod nélkül találkozik valamelyikkel! Akkro már lehetsz féltékeny!
Arról meg hogy meg nézted az msn-jét arról meg van a saját véleményem, kb. olyan mint a levél titok...
Érdemes elgondolkozni azon hogy vajon Ő is el olvassa a Te beszélgetéseid???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!